Μαρία Μπακοδήμου: «Αυτό που συνέβη είναι πολύ βαρύ για να συζητάμε πως μου φάνηκε η τοποθέτηση του καθένα»

11:58 - 12/03/2023

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε δηλώσεις στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου και μεταξύ άλλων απάντησε για το τηλεοπτικό της […] The post Μαρία Μπακοδήμου: «Αυτό που συνέβη είναι πολύ βαρύ για να συζητάμε πως μου φάνηκε η τοποθέτηση του καθένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπακοδήμου: «Αυτό που συνέβη είναι πολύ βαρύ για να συζητάμε πως μου φάνηκε η τοποθέτηση του καθένα»

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Open Weekend» και στην Σοφία Μανουσακίδου. Η παρουσιάστρια του To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου: «Αυτό που συνέβη είναι πολύ βαρύ για να συζητάμε πως μου φάνηκε η τοποθέτηση του καθένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε δηλώσεις στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου και μεταξύ άλλων απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στο ΣΚΑΙ, τις αλλαγές που υπήρξαν στην εκπομπή της και τις τοποθετήσεις παρουσιαστών για τα Τέμπη. «Γενικά, πέρα από τα νούμερα, όλο το concept μας είναι καλύτερο και το χαιρόμαστε περισσότερο» είπε αρχικά. Για …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο