Στέλιος Κουδουνάρης: «Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου»

15:46 - 12/03/2023

Ο σχεδιαστής και κριτής του «My Style Rocks», Στέλιος Κουδουνάρης ήταν καλεσμένος στο «Γειά σου» με την Μαρία Μπακοδήμου μίλησε […] The post Στέλιος Κουδουνάρης: «Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Κουδουνάρης: «Τα παιδιά είναι σκληρά, μου έκαναν bullying για το όνομά μου»

Ο σχεδιαστής και κριτής του «My Style Rocks», Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε για το πώς ήταν σαν παιδί.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στέλιος Κουδουνάρης: Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου

Ο σχεδιαστής και κριτής του «My Style Rocks», Στέλιος Κουδουνάρης ήταν καλεσμένος στο «Γειά σου» με την Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για το πώς ήταν σαν παιδί και τα σχόλια που είχε εισπράξει. «Το bullying είναι βαρύ, αλλά είναι σίγουρο ότι ήμουν ένα παιδί με διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είχα πάντα τους φίλους μου, αλλά σίγουρα δεν ήταν όλο αποδεκτό. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Όταν δεν παίζεις ποδόσφαιρο και παίζουν όλα τα υπόλοιπα αγόρια κι εσύ παίζεις με τα κορίτσια και μιλάς για τα ρούχα τους κι όταν δεν ακολουθείς τα συνηθισμένα πράγματα της κάθε ηλικίας. Τα παιδιά είναι σκληρά. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά δεν με ακούμπησαν ιδιαίτερα. Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στέλιος Κουδουνάρης: «Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 12/3 ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο σχεδιαστής To άρθρο Στέλιος Κουδουνάρης: «Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο