Κούγιας για Τέμπη: Αν δεν προχωρήσουν γρήγορα οι ανακρίσεις θα παραγραφούν τα αδικήματα

17:30 - 12/03/2023

Τους συγγενείς των θυμάτων δεν τους απασχολούν οι αποζημιώσεις, ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί έντεκα οικογένειες ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας για Τέμπη: Αν δεν προχωρήσουν γρήγορα οι ανακρίσεις θα παραγραφούν τα αδικήματα

Τους συγγενείς των θυμάτων δεν τους απασχολούν οι αποζημιώσεις, ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί έντεκα οικογένειες ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. «Σιγά – σιγά αρχίζω και συναντώ τους συγγενείς των θυμάτων οι οποίοι μας επέλεξαν και εμένα και τους συνεργάτες μου. Ούτε ένας δε μου έχει θέσει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κούγιας: Αν δεν προχωρήσουν γρήγορα οι ανακρίσεις θα παραγραφούν τα αδικήματα

«Ούτε ένας συγγενής δε μου έχει θέσει ακόμη θέμα αποζημίωσης. Εκείνο που λένε όλοι είναι «γιατί» και το δεύτερο, «πως θα ζήσουμε από δω και πέρα» λέει ο Αλέξης Κούγιας, κρούωντας κώδωνα κινδύνου για παραγραφή αδικημάτων για τα Τέμπη.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια