Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga έτρεξε να βοηθήσει ένα φωτογράφο που έπεσε στο κόκκινο χαλί

03:58 - 13/03/2023

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Oscars 2023: Η Lady Gaga έτρεξε να βοηθήσει φωτογράφο που έπεσε!

Η Lady Gaga, που ήταν υποψήφια στην 95η τελετή...

Διαβάστε το στο Zougla

Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga βοήθησε φωτογράφο που έπεσε μπροστά στα πόδια της

Ένα από τα περιστατικά που έγιναν viral στο περιθώριο της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/3) ήταν η πτώση ενός φωτογράφου λίγα μετά από εκεί που περπατούσε η Lady Gaga στο… σαμπανιζέ χαλί λίγο πριν από την έναρξη του σόου. Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο Twitter δείχνουν την ποπ σταρ να κάνει την είσοδό της στα Όσκαρ περιτριγυρισμένη από φωτογράφους. Μέσα σε όλο αυτό το χάος, ένας φωτογράφος που ακολουθούσε πίσω από την Lady Gaga φαίνεται πως έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Αμέσως, η Lady Gaga γύρισε και έτρεξε προς τον άνδρα που είχε πέσει για να τον βοηθήσει να σηκωθεί. Αφού τον βοήθησε και βεβαιώθηκε ότι ήταν εντάξει συνέχισε την πορεία της. Τρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Oscars 2023: Η Lady Gaga έτρεξε να βοηθήσει φωτογράφο που έπεσε!

Η Lady Gaga, που ήταν υποψήφια στην 95η τελετή απονομής των βραβείων Oscars, την ώρα που περπατούσε στο σαμπανιζέ χαλί έδειξε την ανθρώπινη πλευρά της όταν έσπευσε να προσφέρει τη βοήθειά της σε ένα φωτογράφο που έπεσε στο κόκκινο χαλί. Το περιστατικό συνέβη καθώς ο φωτογράφος προσπαθούσε να τραβήξει από κοντά το εντυπωσιακό φόρεμα της […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga βοήθησε φωτογράφο που έπεσε στο «σαμπανιζέ» χαλί [Βίντεο]

Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός, αλλά και ένας ευγενικός άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια της 95ης απονομής των βραβείων Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής, η υποψήφια για Όσκαρ καλλιτέχνης έσπευσε να βοηθήσει έναν φωτογράφο που είχε πέσει στο κόκκινο χαλί. Το περιστατικό […] Το άρθρο Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga βοήθησε φωτογράφο που έπεσε στο «σαμπανιζέ» χαλί [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Oscars 2023: Η Lady Gaga έτρεξε να βοηθήσει φωτογράφο που έπεσε στο κόκκινο χαλί

Την ανθρώπινη και ευγενική πλευρά της έδειξε για ακόμη μια φορά στα φετινά βραβεία Όσκαρ η To άρθρο Oscars 2023: Η Lady Gaga έτρεξε να βοηθήσει φωτογράφο που έπεσε στο κόκκινο χαλί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Lady Gaga η… διασώστρια – Έτρεξε να βοηθήσει φωτογράφο στο κόκκινο χαλί

H Lady Gaga εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο… όχι και τόσο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα Versace. Όμως, η στιγμή για την οποία αποθεώθηκε η σταρ δεν ήταν για την εμφάνισή της, αλλά για την κίνηση ανθρωπιάς της, αφού αγνοώντας τα φλας, έσπευσε να βοηθήσει φωτορεπόρτερ που είχε ένα ατύχημα. Δείτε αυτή τη δημοσίευση […] The post Lady Gaga η… διασώστρια – Έτρεξε να βοηθήσει φωτογράφο στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Lady Gaga: Πρωταγωνίστησε σε μία viral στιγμή όταν βοήθησε έναν φωτογράφο που έπεσε στο κόκκινο χαλί

Το περιστατικό συνέβη καθώς ο φωτογράφος προσπαθούσε να τραβήξει από κοντά το εντυπωσιακό φόρεμα της Lady Gaga για τα Όσκαρ.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Oscars 2023: Η Lady Gaga βοήθησε ένα φωτογράφο που έπεσε στο «σαμπανιζέ» χαλί

Κατά τη διάρκεια της 95ης τελετής απονομής των βραβείων Oscars 2023 δεν αποφευχθήκαν τα ευτράπελα. Ένας φωτογράφος προσπάθησε να τραβήξει από κοντά το εντυπωσιακό φόρεμα της Lady Gaga για τη φετινή απονομή. Ενώ προσπαθούσε να την προσπεράσει, σκόνταψε και έπεσε. Χωρίς δισταγμό, η Lady Gaga γύρισε γρήγορα και έτρεξε να βοηθήσει τον άνδρα να σταθεί […] The post Oscars 2023: Η Lady Gaga βοήθησε ένα φωτογράφο που έπεσε στο «σαμπανιζέ» χαλί appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga βοήθησε έναν φωτογράφο που έπεσε στο σαμπανιζέ χαλί – Video

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η 95η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στο Λος Άντζελες. Kαι μπορεί ο μεγάλος νικητής της βραδιάς να ήταν η ταινία «Τα πάντα όλα», αλλά το κοινό μάγεψαν με τις φωνές τους η Ριάνα και η Lady Gaga. Μάλιστα, η εμφάνιση της Lady Gaga στα φετινά Oscars ήταν μοναδική. Η Gaga που ήταν υποψήφια για το […] The post Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga βοήθησε έναν φωτογράφο που έπεσε στο σαμπανιζέ χαλί – Video appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων