«Λες πόσο χρόνο έχω; Ίσως ένα τελευταίο Πάσχα»: Η Mάχη της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Kαρκivo και το μήνυμά της

07:04 - 13/03/2023

Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την διάγνωσή της, με καρκίνο. Από την αρχή, η Ντόρα θέλησε να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα και σε άλλους ασθενείς που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα υγείας… Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τον καρκίνο της Πέρα από το τεράστιο […] The post «Λες πόσο χρόνο έχω; Ίσως ένα τελευταίο Πάσχα»: Η Mάχη της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Kαρκivo και το μήνυμά της appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Λες πόσο χρόνο έχω; Ίσως ένα τελευταίο Πάσχα»: Η Mάχη της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Kαρκivo και το μήνυμά της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την διάγνωσή της, με καρκίνο. Από την αρχή, η Ντόρα θέλησε να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα και σε άλλους ασθενείς που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα υγείας… Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τον καρκίνο...

Διαβάστε το στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Καταγράφηκε σε βίντεο σκυλίτσα που πήγε το μικρό της σε κλινική για βοήθεια

Άτομο που ταυτίζεται με σκύλο δημιούργησε χώρο για ανθρώπους με αντίστοιχες τάσεις

Πώς να βελτιώσετε την απόδοση του κλιματιστικού στο αυτοκίνητό σας

Προβλήματα στο μπεκ ψεκασμού καυσίμου: Συχνά σημάδια για να τα αναγνωρίσετε

Τι σημαίνει πραγματικά ο όρος «τοξική αρρενωπότητα» και γιατί συζητιέται τόσο

Χαρούπι: Ένα φυσικό συστατικό με ξεχωριστή γεύση και διατροφική αξία