«Λες πόσο χρόνο έχω; Ίσως ένα τελευταίο Πάσχα»: Η Mάχη της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Kαρκivo και το μήνυμά της
07:04 - 13/03/2023
Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την διάγνωσή της, με καρκίνο. Από την αρχή, η Ντόρα θέλησε να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα και σε άλλους ασθενείς που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα υγείας… Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τον καρκίνο της Πέρα από το τεράστιο […]
The post «Λες πόσο χρόνο έχω; Ίσως ένα τελευταίο Πάσχα»: Η Mάχη της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Kαρκivo και το μήνυμά της appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Λες πόσο χρόνο έχω; Ίσως ένα τελευταίο Πάσχα»: Η Mάχη της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Kαρκivo και το μήνυμά της – ΒΙΝΤΕΟ
Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την διάγνωσή της, με καρκίνο. Από την αρχή, η Ντόρα θέλησε να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα και σε άλλους ασθενείς που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα υγείας… Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για τον καρκίνο...
Διαβάστε το στο newsitamea.gr