Βαρουφάκης στον Realfm 97,8: Είδα ποιος με τραυμάτισε – Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου

11:04 - 13/03/2023

«Σήμερα ελπίζω να καταθέσω στον ανακριτή. Θα περιμένω να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά θα τοποθετηθώ» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης για την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8. «Ήταν 6-7 άτομα και είδα ποιος με τραυμάτισε. Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου και μπορώ […] The post Βαρουφάκης στον Realfm 97,8: Είδα ποιος με τραυμάτισε – Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαρουφάκης: «Είδα ποιος με τραυμάτισε» - Εξασκημένος στη «χειρουργική βία»

Δεν αποκλείεται σήμερα ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 να καταθέσει στον ανακριτή για την επίθεση που δέχθηκεΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βαρουφάκης: «Είδα ποιος με τραυμάτισε – Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου»

«Σήμερα ελπίζω να καταθέσω στον ανακριτή. Θα περιμένω να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά θα τοποθετηθώ», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης για την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια έξω από εστιατόριο το βράδυ της Παρασκευής.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι