Όσκαρ: Τίμησαν Ειρήνη Παπά και Βαγγέλης Παπαθανασίου στο «In Memoriam» - «Λύγισε» στην παρουσίαση ο Τζον Τραβόλτα

12:32 - 13/03/2023

Κατά τη διάρκεια της 95ης απονομής των βραβείων Όσκαρ, η Ακαδημία μέσα από την ειδική ενότητα «In Memoriam» απέτισε φόρο τιμής σε όλες τις προσωπικότητες από τον χώρο του κινηματογράφου, που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που μας πέρασε. Ανάμεσά τους ήταν ο Βαγγέλης Παπαθανασίου και η Ειρήνη Παπά. «’Αγγιξαν τις καρδιές μας, μας ... Περισσότερα To άρθρο Όσκαρ: Τίμησαν Ειρήνη Παπά και Βαγγέλης Παπαθανασίου στο «In Memoriam» - «Λύγισε» στην παρουσίαση ο Τζον Τραβόλτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όσκαρ 2023: H Ακαδημία τίμησε την Ειρήνη Παππά και τον Βαγγέλη Παπαθανασίου – «Άγγιξαν τις καρδιές μας»

Η Ειρήνη Παππά και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ήταν μέρος στην ενότητα των Όσκαρ «In Memoriam», στο πλαίσιο της οποίας η Ακαδημία τιμά κάθε χρόνο προσωπικότητες από τη βιομηχανία ψυχαγωγίας που έφυγαν από τη ζωή κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. «Άγγιξαν τις καρδιές μας, μας έκαναν να χαμογελάσουμε και έγιναν αγαπημένοι φίλοι, στους οποίους θα παραμένουμε πάντα αφοσιωμένοι», είπε χαρακτηριστικά ο Τζον Τραβόλτα ο οποίος προλόγισε το αφιέρωμα και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στην συμπρωταγωνίστρια του Ολίβια Νιούτον-Τζον, με την οποία συμπρωταγωνίστησαν στην κλασική ταινία του 1978, «Grease». Η Νιούτον Τζον πέθανε στις 8 Αυγούστου του 2022. Υπ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Όσκαρ 2023: Τίμησαν Ειρήνη Παπά και Βαγγέλη Παπαθανασίου – «Λύγισε» στην παρουσίαση ο Τζον Τραβόλτα [Βίντεο]

Όσκαρ 2023: Κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων, η Ακαδημία μέσα από την ειδική ενότητα «In Memoriam» απέτισε φόρο τιμής σε όλες τις προσωπικότητες από τον χώρο του κινηματογράφου, που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που μας πέρασε. Ανάμεσά τους ήταν ο Βαγγέλης Παπαθανασίου και η Ειρήνη Παπά. «Αγγίξαν τις καρδιές μας, μας […] Το άρθρο Όσκαρ 2023: Τίμησαν Ειρήνη Παπά και Βαγγέλη Παπαθανασίου – «Λύγισε» στην παρουσίαση ο Τζον Τραβόλτα [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Όσκαρ 2023: Τίμησαν Ειρήνη Παπά και Βαγγέλη Παπαθανασίου στο «In Memoriam»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή 95η των Oscar. Οικοδεσπότης των φετινών βραβείων ήταν ο Jimmy To άρθρο Όσκαρ 2023: Τίμησαν Ειρήνη Παπά και Βαγγέλη Παπαθανασίου στο «In Memoriam» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Όσκαρ 2023: Τίμησαν τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και την Ειρήνη Παπά

Η 95η απονομή των βραβείων Όσκαρ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς φιλοξενήθηκε στο Kodak Theater η ενότητα In Memoriam με ένα συγκινητικό αφιέρωμα στους ανθρώπους του κινηματογράφου και του θεάματος που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που μας πέρασε. Ανάμεσά τους ήταν ο Βαγγέλης Παπαθανασίου και η Ειρήνη […] The post Όσκαρ 2023: Τίμησαν τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και την Ειρήνη Παπά appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Οσκαρ 2023: Τίμησαν τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και την Ειρήνη Παππά (βίντεο)

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Παπαθανασίου έφυγε από την ζωή στις 17 Μαΐου 2022 στο Παρίσι ενώ η Ειρήνη Παπά στις 14 Σεπτεμβρίου.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι