Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Γνωρίζω αρκετά καλά πώς παίζεται το παιχνίδι, βιάστηκαν να προεξοφλήσουν την αξία μου»

15:24 - 13/03/2023

Το πρωί Δευτέρας 13 Μαρτίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φιλοξενήθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα, To άρθρο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Γνωρίζω αρκετά καλά πώς παίζεται το παιχνίδι, βιάστηκαν να προεξοφλήσουν την αξία μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Κάποιοι έσπευσαν βιαστικά να προεξοφλήσουν την αξία μου»

«Αν δεν είμαστε ικανοί, εδώ είμαστε κι αν δεν πετύχουμε θα πάμε στο σπίτι μας» είπε χαρακτηριστικά για τη θέση του ως υφυπουργός Πολιτισμού

Διαβάστε το στο

Χατζηγιάννης: Γνωρίζω πώς παίζεται το παιχνίδι, κάποιοι έσπευσαν να προεξοφλήσουν την αξία μου

O Mιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή της Κύπρου και μίλησε για την απόφασή του να αποδεχθεί τη θέση του…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πικρία Χατζηγιάννη: «Κάποιοι έσπευσαν βιαστικά να προεξοφλήσουν την αξία μου»

O Mιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή της Κύπρου και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποδεχθεί τη θέση του Υφυπουργού Πολιτισμού Κύπρου.O Mιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή της Κύπρου και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποδεχθεί τη θέση του Υφυπουργού Πολιτισμού Κύπρου.Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» και δήλωσε αρχικά, για τις σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα: «Με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, γνωριζόμαστε εδώ και 28 χρόνια, όταν ο ίδιος έκανε την […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Βιάστηκαν να προεξοφλήσουν την αξία μου»

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του τηλεοπτικού σταθμού Sigma στην Κύπρο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε […] The post Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Βιάστηκαν να προεξοφλήσουν την αξία μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Κάποιοι έσπευσαν βιαστικά να προεξοφλήσουν την αξία μου»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξήγησε σε συνέντευξή του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Sigma της Κύπρου πώς προέκυψε η πρόταση να αναλάβει Υφυπουργός Πολιτισμού, ενώ αναφέρθηκε στις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε και τόνισε πως όλοι χρειάζονται μια πίστωση χρόνου Ο Mιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του τηλεοπτικού σταθμού Sigma στην Κύπρο για την απόφασή του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χατζηγιάννης: Γνωρίζω πώς παίζεται το παιχνίδι, κάποιοι έσπευσαν να προεξοφλήσουν την αξία μου

O Mιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή της Κύπρου και μίλησε για την απόφασή του να αποδεχθεί τη θέση του Υφυπουργού Πολιτισμού Κύπρου. O Mιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την απόφασή του να αποδεχθεί τη θέση του Υφυπουργού Πολιτισμού Κύπρου. Ο καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» και δήλωσε αρχικά, για τις σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα: […] The post Χατζηγιάννης: Γνωρίζω πώς παίζεται το παιχνίδι, κάποιοι έσπευσαν να προεξοφλήσουν την αξία μου appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Μιχάλης Χατζηγιάννης: "Βιάστηκαν να προεξοφλήσουν την αξία μου"

"Έχω αντέξει και γνωρίζω αρκετά καλά πως παίζεται το παιχνίδι. Αν δεν είμαστε ικανοί, θα πάμε στο σπίτι μας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της