«Ο Ουάρντα έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα!»

22:06 - 13/03/2023

«Ο Ουάρντα έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα!» 13/03/2023 Τα... γεννητικά του όργανα στις κερκίδες του «ΑΕΚ Arena» έδειξε ο Αμρ Ουάρντα, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Απόλλων Λεμεσού. Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο εκπρόσωπος Τύπου των γηπεδούχων, Κυριάκος Δημητρίου κατήγγειλε πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός προέβη σε αυτή την άσεμνη χειρονομία, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ευχαριστώντας τον με ειρωνικό ύφος για αυτή του την ενέργεια. «Κέρδισε ο Απόλλωνας του αξίζουν συγχαρητήρια. Σωστά έπρεπε να αποβληθεί ο Λέδες, λανθασμένα δεν αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ευχαριστούμε τον ποδο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ο Αμρ Ουάρντα έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα» καταγγέλλει η ΑΕΚ Λάρνακας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου κατήγγειλε ότι ο Αμρ Ουάρντα προέβη άσεμνη χειρονομία, κατά τη διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα προς την εξέδρα του Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Απόλλων Λεμεσού πέρασε με 1-0 από την έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά το ματς έχει… τρίτο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Αμρ Ουάρντα. ... Περισσότερα To άρθρο «Ο Αμρ Ουάρντα έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα» καταγγέλλει η ΑΕΚ Λάρνακας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΑΕΚ Λάρνακας: «Ο Ουάρντα έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα»

Σοβαρή καταγγελία από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκο Δημητρίου, ο οποίος τόνισε πως ο Αμρ Ουάρντα έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Κύπρος: Κατηγορούν τον Αμρ Ουάρντα πως έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα

Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο διαμάχης στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Μετά τη νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού με 1-0 επί της ΑΕΚ Λάρνακας στην πρεμιέρα των πλέι οφ τίτλου του πρωταθλήματος της χώρας, υπήρξε καταγγελία πως ο Αιγύπτιος επιθετικός του Απόλλωνα έκανε άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς των γηπεδούχων στην «ΑΕΚ Arena». Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, τόνισε αφότου έληξε το ματς: «Έγινε συγκλονιστική προσπάθεια από εμάς. Ήμασταν η ομάδα που ήταν η πιο απαιτητική στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την νίκη του. Παίξαμε για 10 παίκτες, σωστά έπρεπε να αποβληθεί ο Λέντες, όμως λανθασμένα δεν αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα λίγο πριν το τέλο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καταγγέλει τον Ουάρντα η ΑΕΚ Λάρνακας ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, ανέφερε πως ο Αμρ Ουάρντα έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Απόλλων Λεμεσού. Τα… γεννητικά του όργανα στις κερκίδες του «ΑΕΚ Άρενα» έδειξε ο Αμρ Ουάρντα, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Απόλλων Λεμεσού. Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού, […] The post Καταγγέλει τον Ουάρντα η ΑΕΚ Λάρνακας ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα! appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

ΑΕΚ Λάρνακας: «Ο Ουάρντα μας έδειξε τα γεννητικά του όργανα»

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Λάρνακας τόνισε πως ο Αμρ Ουάρντα έδειξε τα γεννητικά του όργανα στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»