Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Μηνύματα αγάπης στον 20χρονο που ταξίδευε στο πρώτο βαγόνι – «Γίγαντά μου πολέμησε»
10:26 - 14/03/2023
Τρεις άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Πιο κρίσιμη εκτιμάται ότι είναι η κατάσταση του 20χρονου Γεράσιμου από το Βόλο με τους γιατρούς να δηλώνουν ότι κάθε ώρα που περνάει κερδίζει όλο και περισσότερο ένα κομμάτι από τη μάχη που δίνει για τη ζωή. Ο 20χρονος Βολιώτης φοιτητής στο ΑΠΘ, Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης ταξίδευε στο μοιραίο «πρώτο βαγόνι» του φονικού τρένου στα Τέμπη, από το οποίο δεν γλίτωσε κανένας επιβάτης και ήταν ο μόνος ο οποίος σώθηκε σαν από θαύμα. Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ο Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και για το λόγο α
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέμπη: Κύμα αγάπης στον 20χρονο από τον Βόλο- «Γίγαντά μου πολέμησε να τα καταφέρετ»
Κρίσιμες ώρες περνά στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος Βολιώτης φοιτητής στο ΑΠΘ, Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης. Ο νεαρός φοιτητής ταξίδευε στο μοιραίο «πρώτο βαγόνι» του φονικού τρένου στα Τέμπη, από το οποίο δεν γλίτωσε κανένας επιβάτης και ήταν ο μόνος ο οποίος σώθηκε σαν από θαύμα. Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων […]
Το άρθρο Τέμπη: Κύμα αγάπης στον 20χρονο από τον Βόλο- «Γίγαντά μου πολέμησε να τα καταφέρετ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤέμπη: Μηνύματα αγάπης στον 20χρονο που ταξίδευε στο πρώτο βαγόνι – «Γίγαντά μου πολέμησε»
Τρεις άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Πιο κρίσιμη εκτιμάται ότι είναι η κατάσταση του 20χρονου Γεράσιμου από το Βόλο με τους γιατρούς να δηλώνουν ότι κάθε ώρα που περνάει κερδίζει όλο και περισσότερο ένα κομμάτι από τη μάχη που […]
The post Τέμπη: Μηνύματα αγάπης στον 20χρονο που ταξίδευε στο πρώτο βαγόνι – «Γίγαντά μου πολέμησε» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr