«Διαζύγιο» Μπογδάνου με Λατινοπούλου για τα …μάτια του Εμφιετζόγλου (εικόνα)

17:54 - 14/03/2023

Διαζύγιο επήλθε στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς αποχώρησε η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του κόμματος, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα «έσπασαν» Μπογδάνος - Λατινόπουλου λόγω Εμφιετζόγλου

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ρήξη Μπογδάνου – Λατινόπουλου λόγω Εμφιετζόγλου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποδέχτηκε την πρόταση Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις εκλογές κάτι που βρήκε αντίθετη την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Επεισοδιακός ήταν ο «χωρισμός» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αποχώρησε μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για τις εκλογές. Ο κ. […] Το άρθρο Ρήξη Μπογδάνου – Λατινόπουλου λόγω Εμφιετζόγλου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

“Σόου και ξεπούλημα”: Αγριος καβγάς και διαζύγιο Μπογδάνου – Λατινοπούλου για τη σύμπραξη με το κόμμα Εμφιετζόγλου

Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην ΠΑΤΡΙ.Δ.Α (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής), λόγω της συνεργασίας του κόμματος με την “Πατριωτική Ένωση-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου” ενόψει των εθνικών εκλογών. “Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες […] The post “Σόου και ξεπούλημα”: Αγριος καβγάς και διαζύγιο Μπογδάνου – Λατινοπούλου για τη σύμπραξη με το κόμμα Εμφιετζόγλου appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

«Διαζύγιο» Μπογδάνου με Λατινοπούλου για χάρη του Εμφιετζόγλου

Χωριστούς δρόμους στην πολιτική φαίνεται πως τραβούν πλέον ο πρόεδρος του  κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ», Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με την μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του κόμματος Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την ανακοίνωσή του πρώτου ότι θα συνεργαστεί  με…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Το «διαζύγιο» Μπογδάνου - Λατινοπούλου και ο Εμφιετζόγλου

Όλο το παρασκήνιο. Έβαλε το χεράκι του και το Μαξίμου;«Δεν πρόκειται για διαζύγιο και άλλα τέτοια άρλεκιν. Η Λατινοπούλου διαγράφηκε από την ΠΑΤΡΙ.ΔΑ», σχολίαζαν χθες, μάλλον ανακουφισμένοι οι στενοί συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Όχι μόνο, γιατί δεν εξηγείται εύκολα η οργισμένη αντίδρασή της – αμόκ τη χαρακτήρισαν κάποιοι – στην απόφαση του τακτικού Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος να συνεργαστεί με την Πατριωτική Ένωση του του κ. Εμφιετζόγλου, αλλά γιατί μαζί της αποχωρεί ένας πολύ μικρός αριθμός υποψηφίων, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειονότητα ανήκουν στο Κύμα Ελληνισμού, μία εθνικοσοσιαστική ομάδα, μαθητών του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Εξέλιξη, που διευκολύνει, όπως εκτιμούν, τη συ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Τα «έσπασαν» Μπογδάνος – Λατινόπουλου λόγω Εμφιετζόγλου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποδέχτηκε την πρόταση Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις εκλογές κάτι που βρήκε αντίθετη την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Επεισοδιακός ήταν ο «χωρισμός» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αποχώρησε μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για τις εκλογές. Ο κ. Μπογδάνος […] The post Τα «έσπασαν» Μπογδάνος – Λατινόπουλου λόγω Εμφιετζόγλου appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

«Διαζύγιο» Μπογδάνου – Λατινοπούλου και το Twitter πήρε «φωτιά»

Μετά την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ότι η «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» θα συνεργαστεί στις εκλογές με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου «Πατριωτική Ένωση» η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξέφρασε την έντονη αντίδρασή της σε αυτή την απόφαση. Αποτέλεσμα η διαγραφή της από το κόμμα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α». Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου τόνισε ότι το συμβούλιο δεν έλαβε ποτέ τέτοια απόφαση και […] The post «Διαζύγιο» Μπογδάνου – Λατινοπούλου και το Twitter πήρε «φωτιά» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Αντιδράσεις για το λουκέτο και τη μεταφορά του πρωτοδικείου του Μεσολογγίου

Λόττο: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Τετάρτης

Μυστήριο με μάρκες 2.000 ετών που βρήκαν οι αρχαιολόγοι – Έχουν ελληνικά γράμματα

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Χάθηκαν δύο «χρυσοί» βαθμοί στο Βικελίδης

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Κακός Παναθηναϊκός, στο +4 η ΑΕΚ (video)

FBI: Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή του Ισλαμικού Κράτους στη Μόσχα