Ελεονώρα Μελέτη: «Θέλω να εξηγήσω τον λόγο που είμαστε σήμερα εδώ»
10:00 - 15/03/2023
Γενική απεργία των δημοσιογράφων, σήμερα, Τετάρτη 15/3, και όλες οι ενημερωτικές εκπομπές όπως και τα δελτία ειδήσεων δεν πρόκειται να […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Θέλω να εξηγήσω τον λόγο που είμαστε σήμερα εδώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη: «Θέλω να εξηγήσω τον λόγο που είμαστε σήμερα εδώ αν και απεργία»
Γενική απεργία των δημοσιογράφων, σήμερα, Τετάρτη 15/3, ωστόσο οι ψυχαγωγικές εκπομπές βγήκαν κανονικά στον αέρα.Γενική απεργία των δημοσιογράφων, σήμερα, Τετάρτη 15/3, ωστόσο οι ψυχαγωγικές εκπομπές βγήκαν κανονικά στον αέρα.Μια από αυτές ήταν και το «Mega Καλημέρα», και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να εξηγήσει στην έναρξη της εκπομπής τον λόγο για τον οποίο μεταδίδεται κανονικά σήμερα. «Καλημέρα σας, σήμερα Τετάρτη και μάλιστα εμείς είμαστε ζωντανά, παρά το γεγονός ότι θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθαρίζει: «Θέλω να εξηγήσω τον λόγο που είμαστε εδώ»
Η Τετάρτη 15 Μαρτίου είναι ημέρα γενικής απεργίας δημοσιογράφων ενώ όπως έχει γίνει γνωστό ενημερωτικές εκπομπές όπως και δελτία ειδήσεων δεν θα προβληθούν. Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της βρέθηκαν το πρωί στο πόστο τους με την παρουσιάστρια να θέλει να ξεκαθαρίσει τον λόγο που βρίσκονται στο πλατό του «Mega Καλημέρα». «Καλημέρα σας, σήμερα […]
The post Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθαρίζει: «Θέλω να εξηγήσω τον λόγο που είμαστε εδώ» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr