Φαίη Σκορδά: «Βρε Νίκο μου, ήρθα εγώ κι εσύ φεύγεις;»
10:36 - 15/03/2023
Η Φαίη Σκορδά, μέσα από την εκπομπή της, αναφέρθηκε στην χθεσινή ανακοίνωση του Νίκου Μουτσίνα και την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ.
The post Φαίη Σκορδά: «Βρε Νίκο μου, ήρθα εγώ κι εσύ φεύγεις;» appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά: «Βρε Νίκο μου ήρθα εγώ κι εσύ φεύγεις, είναι ωραίο αυτό που μου έκανες;»
Με την ανακοίνωση που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του ότι του χρόνου δεν θα κάνει τηλεόραση, ασχολήθηκε και το Πρωινό μας. Η Φαίη Σκορδά θέλησε να πει την άποψή της επί του θέματος, ενώ εξέφρασε κι ένα παράπονο προς τον παρουσιαστή.Με την ανακοίνωση που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του ότι του χρόνου δεν θα κάνει τηλεόραση, ασχολήθηκε και το Πρωινό μας. Η Φαίη Σκορδά θέλησε να πει την άποψή της επί του θέματος, ενώ εξέφρασε κι ένα παράπονο προς τον παρουσιαστή.«Πιστεύω ότι θα είναι στην τηλεόραση. Μια δική μου αίσθηση… Θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦαίη Σκορδά: «Βρε Νίκο μου ήρθα εγώ κι εσύ φεύγεις, είναι ωραίο αυτό που μου έκανες;»
Με την ανακοίνωση που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του ότι του χρόνου δεν θα κάνει τηλεόραση, […]
The post Φαίη Σκορδά: «Βρε Νίκο μου ήρθα εγώ κι εσύ φεύγεις, είναι ωραίο αυτό που μου έκανες;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr