Καινούργιου για Μουτσινά: «Δε μου άρεσε που την ίδια ημέρα που μίλησε, βγήκε η ανακοίνωση για τον Σεφερλή»
11:46 - 15/03/2023
Την απόφαση του ΣΚΑΪ να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή λίγες μόνο ώρες μετά τα
To άρθρο Καινούργιου για Μουτσινά: «Δε μου άρεσε που την ίδια ημέρα που μίλησε, βγήκε η ανακοίνωση για τον Σεφερλή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καινούργιου για Μουτσινά: «Δε μου άρεσε που την ίδια ημέρα που μίλησε, βγήκε η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Σεφερλή, εγώ δεν θα το έκανα»
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την απόφαση του ΣΚΑΪ να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή λίγες μόνο ώρες μετά τα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την επιλογή του να απέχει την επόμενη σεζόν από την τηλεόραση.
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την απόφαση του ΣΚΑΪ να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή λίγες μόνο ώρες μετά τα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την επιλογή του να απέχει την επόμενη σεζόν από την τηλεόραση. Η παρουσιάστρια τόνισε στη Super Κατερίνα πως όλο αυτό δεν της άρεσε καθόλου επικοινωνιακά, ενώ τόνισε πως είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου: «Ενώ γίνεται πανικός με τον Μουτσινά, δεν μου άρεσε που έσκασε την ίδια μέρα για τον Σεφερλή στον ΣΚΑΙ»
Τα όσα ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς για την επιθυμία του να μην κάνει εκπομπή την νέα σεζόν και την ανακοίνωση […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Ενώ γίνεται πανικός με τον Μουτσινά, δεν μου άρεσε που έσκασε την ίδια μέρα για τον Σεφερλή στον ΣΚΑΙ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr