Παντελής Τουτουντζής: «Ο σύντροφός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς»
13:46 - 15/03/2023
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος αναφέρθηκε στον σύντροφό του, αλλά και στην […]
The post Παντελής Τουτουντζής: «Ο σύντροφός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παντελής Τουτουντζής: «Ο σύντροφός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς»
«Σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου» πρόσθεσε σε δηλώσεις του, ο makeup artist - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Παντελής Τουτουντζής για τον σύντροφό του: «Είναι καταπληκτικός μπαμπάς»
Για τη σχέση με τον σύντροφό του μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής στην εκπομπή Βreakfast @Star. Ο Παντελής Παντελής αποκάλυψε πως αυτό που τους κρατάει δεμένους είναι ο αμοιβαίος σεβασμός ενώ όπως είπε, θεωρεί τον σύντροφό του έναν εξαιρετικό μπαμπά. «Αυτό που μας κρατάει δεμένους με τον σύντροφό μου είναι το ότι σέβεται πάρα πολύ ο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαντελής Τουτουντζής: «Ο σύντροφός μου είναι καταπληκρικός μπαμπάς»
Για τη σχέση με τον σύντροφό του μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής στη Μαίρη Αργυριάδου και την
To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: «Ο σύντροφός μου είναι καταπληκρικός μπαμπάς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠαντελής Τουτουντζής: "Ο σύντροφός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς"
"Με τον σύντροφό μου σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΗ εξομολόγηση του Παντελή Τουτουντζή για τον σύντροφό του: «Είναι καταπληκτικός πατέρας»
Ο επιτυχημένος make up artist Παντελής Τουτουντζής που φέτος διαγωνίζεται στο J2US μίλησε για τον σύντροφό του και τη μεταξύ τους σχέση σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο ίδιος είναι πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού, ενώ με τον σύντροφό του είναι μαζί 17 χρόνια. «Αυτό που μας κρατάει δεμένους με τον σύντροφό μου […]
The post Η εξομολόγηση του Παντελή Τουτουντζή για τον σύντροφό του: «Είναι καταπληκτικός πατέρας» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr