#Παντελής Τουτουντζής

Παντελής Τουτουντζής: Ταξίδι στο Μαρακές μαζί με τον σύντροφό του

govastileto.gr
Ο Παντελής Τουτουντζής με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο Μαρακές μαζί με τον σύντροφό του. Ο γνωστός make up artist έχει δημιουργήσει μία αγαπημένη οικογένεια με τον άνθρωπο της ζωής του, τον Νάσο. Μαζί έχουν αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας τα δυο τους παιδιά, την Αριάδνη και τον Αχιλλέα. Ο Παντελής Τουτουντζής […]
22:00 15/02/2024

«Λύγισε» ο Παντελής Τουτουντζής: «Σταματάνε με χειρόφρενο, κατεβαίνουν και με κάνουν μαύρο στο ξύλο»

zappit.gr
Στα μέρη όπου μεγάλωσε, πλάι στην οικογένεια του, ο Παντελής Τουτουντζής συνάντησε τον Σταύρο Θεοδωράκη στο νέο επεισόδιο για τους Πρωταγωνιστές, το […] The post «Λύγισε» ο Παντελής Τουτουντζής: «Σταματάνε με χειρόφρενο, κατεβαίνουν και με κάνουν μαύρο στο ξύλο» appeared first on Zappit.
01:00 26/01/2024

Παντελής Τουτουντζής: Το τρυφερό φιλί στον σύντροφό του και η ανάρτηση για την ονομαστική του εορτή

tlife.gr
Μια τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφό του έκανε ο Παντελής Τουτουντζής με αφορμή την ονομαστική του To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: Το τρυφερό φιλί στον σύντροφό του και η ανάρτηση για την ονομαστική του εορτή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 18/01/2024

Παντελής Τουτουντζής: Με τον σύντροφό του και τα παιδιά τους δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο – Φωτογραφία

tlife.gr
Τη νέα του ανάρτηση έκανε ο Παντελής Τουτουντζής στο instagram δημοσιεύοντας τη νέα του οικογενειακή φωτογραφία. To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: Με τον σύντροφό του και τα παιδιά τους δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 06/12/2023

Παντελής Τουτουντζής: Σκληρή απάντηση στη Μαρία Ιωαννίδου μετά τις δηλώσεις της – «Έλεος πια, μη μας δηλητηριάζετε»

tlife.gr
Ο Παντελής Τουτουντζής ξέσπασε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά τις πρόσφατες To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: Σκληρή απάντηση στη Μαρία Ιωαννίδου μετά τις δηλώσεις της – «Έλεος πια, μη μας δηλητηριάζετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 22/11/2023

Η λεπτομέρεια στο eyeliner της Ελένης Φουρέιρα που κάνει το βλέμμα πιο σαγηνευτικό

okmag.gr
Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της εβδομάδας, αλλά ανυπομονούμε για το live της Παρασκευής του Fame Story.  Για την ακρίβεια ακόμα να ξεπεράσουμε το eyeliner της Ελένης Φουρέιρα της περασμένης που πέρασε. Στο eyeliner της Ελένης Φουρέιρα εντοπίσαμε μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά Ο make-up artist, Παντελής Τουτουντζής, κάνει τα μαγικά του κάθε Παρασκευή […] The post Η λεπτομέρεια στο eyeliner της Ελένης Φουρέιρα που κάνει το βλέμμα πιο σαγηνευτικό appeared first on OK! Magazine.
23:58 07/11/2023

Παντελής Τουτουντζής: Η γλυκιά φωτογραφία και οι ευχές στην κόρη του – «Ήρθες στη ζωή μας και την γέμισες με νεραιδόσκονη»

okmag.gr
Μια ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για τον Παντελή Τουτουντζή, καθώς η κόρη του έχει τα γενέθλιά της. Μάλιστα, ο γνωστός make up artist θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, κάνοντας μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο. […] The post Παντελής Τουτουντζής: Η γλυκιά φωτογραφία και οι ευχές στην κόρη του – «Ήρθες στη ζωή μας και την γέμισες με νεραιδόσκονη» appeared first on OK! Magazine.
22:58 19/09/2023

Παντελής Τουτουντζής: Η επίσκεψη στο ανάκτορο της Φαιστού με τα παιδιά του – Φωτογραφίες

tlife.gr
Στη Νότια Κρήτη συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του ο Παντελής Τουτουντζής με τον σύντροφό του To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: Η επίσκεψη στο ανάκτορο της Φαιστού με τα παιδιά του – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 19/08/2023

Παντελής Τουτουντζής: Αγκαλιά με τον σύντροφό του και τα παιδιά τους στις καλοκαιρινές τους διακοπές – Φωτογραφία

tlife.gr
Μια τρυφερή ανάρτηση από τις καλοκαιρινές διακοπές με τον σύντροφό του και τα παιδιά τους έκανε To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: Αγκαλιά με τον σύντροφό του και τα παιδιά τους στις καλοκαιρινές τους διακοπές – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 31/07/2023

Παντελής Τουτουντζής: Κανένας Θεός σε αυτόν τον πλανήτη δεν θα έκανε αυτόν τον διαχωρισμό που κάνει ο κ. Καραγιάννης

Newsbeast.gr
«Οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών θα συμβούν κάποια στιγμή – Είναι μέρος της στρατηγικής μας» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Bloomberg και ο Παντελής Τουτουντζής σχολιάζοντας το θέμα σημείωσε πως «δικαιωνόμαστε» και πως: «Ελπίζω να περάσει πολύ άμεσα και στην τεκνοθεσία που αυτό φέρνει τα ίσα δικαιώματα σε όλους στην οικογένεια». Ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας ekklisiaonline.gr σε ζωντανή σύνδεση με την πρωινή εκπομπή του Open εξέφρασε την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να νομιμοποιηθεί ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και σχολίασε αρνητικά τις δηλώσεις του Παντελή Τουτουντζή. Ο κ. Καραγιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του: «Άλλο πράγμα
19:00 12/07/2023

Παντελής Τουντουντζής: «Η Φώφη Γεννηματά είναι ο φύλακας άγγελος μου»

tlife.gr
Στην πρωινή παρέα της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Παντελής Τουτουντζής τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023. Με To άρθρο Παντελής Τουντουντζής: «Η Φώφη Γεννηματά είναι ο φύλακας άγγελος μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 13/06/2023

Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά των gay τραυματίζονται από εξωγενείς παράγοντες»

okmag.gr
Ο Παντελής Τουτουντζής και η Κατερίνα Στανίση είναι το ζευγάρι που αποχώρησε το βράδυ του Σαββάτου από το 14ο live του J2US. O make up artist το πρωί της Δευτέρας (12/6) βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δικαιώματα των ανθρώπων με διαφορετικότητα . «Θεωρώ πως η εκπαίδευση και […] The post Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά των gay τραυματίζονται από εξωγενείς παράγοντες» appeared first on OK! Magazine.
15:58 12/06/2023

J2US: Στανίση και Τουτουντζής τα έδωσαν όλα στο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή

ieidiseis.gr
Ο Παντελής Τουτουντζής και η Κατερίνα Στανίση ερνμήνευσαν Καίτη Γαρμπή στο 12ο live του J2US.Το 12ο live του J2US έφερα ένα πολύ γνωστό τραγούδι της Καίτης Γαρμπή στο stage και η Κατερίνα Στανίση με τον Παντελή Τουτουντζή το ερμήνευσαν εξαιρετικά. «Με σημαία μια φούστα», ανέβηκαν στη σκηνή η Κατερίνα Στανίση κι ο Παντελής Τουτουντζής, για να ερμηνεύσουν το τραγούδι που είχε γράψει πριν από χρόνια ο Κώστας Τουρνάς για την Καίτη Γαρμπή. Ο Σταμάτης Φασουλής είπε πως είναι από τα αγαπημένα του τραγούδια: «Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στο τραγούδι γιατί είναι του φίλου μου του Τουρνά. Παρόλα αυτά το είπατε πολύ καλά αλλά στο δεύτερο ρεφρέν Παντελή μπήκες λάθος», επεσήμανε. Επίσης η Βίκυ Σταυροπούλου συμπλ
23:42 27/05/2023

Παντελής Τουτουντζής: «Στα παιδιά μου έχω πει την αλήθεια για τη σχέση με το σύντροφο μου»

tlife.gr
Για την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του αλλά και το πως διαχειρίζονται To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: «Στα παιδιά μου έχω πει την αλήθεια για τη σχέση με το σύντροφο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:00 27/05/2023

Παντελής Τουτουντζής: «Εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος βγήκαμε έξω με το κεφάλι πολύ ψηλά για τις οικογένειές μας»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός makeup artist μίλησε, μεταξύ άλλων, […] The post Παντελής Τουτουντζής: «Εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος βγήκαμε έξω με το κεφάλι πολύ ψηλά για τις οικογένειές μας» appeared first on Zappit.
14:20 27/05/2023

J2US: Σε νέα ώρα απόψε το σόου με τον Νίκο Κοκλώνη – Τι θα δούμε

ieidiseis.gr
Εννέα ζευγάρια είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο αποψινό (27/05) live του «J2US».To «J2US» αρχίζει, από απόψε (27/05), μια ώρα αργότερα στον ALPHA, δηλαδή στις 21:00. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει ένα άκρως εντυπωσιακό σόου που θα ανεβάσει τον πήχη της ψυχαγωγίας σε άλλο επίπεδο. Από την πλευρά της, η λαμπερή κριτική επιτροπή με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, έχει δύσκολο έργο καθώς τα 9 ζευγάρια του «J2US», ύστερα από μία εβδομάδα ξεκούρασης, είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μας χαρίσουν άλλο ένα live που θα τα έχει όλα – εκρηκτικές
11:58 27/05/2023

Παντελής Τουτουντζής: Σέβομαι τον Λάκη Γαβαλά αλλά δεν συμφωνώ

Newsit
“Για να είμαι ειλικρινής σεβόμαστε την κάθε άποψη. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλον τον κόσμο” δήλωσε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο Παντελής Τουτουντζής απάντησε στην κάμερα του Breakfast@star για τα σχόλια που δέχθηκε η Δούκισσα για την εμφάνισή της στις Κάννες από τον Λάκη Γαβαλά και για τον αν έχει συγχωρήσει την απιστία από σύντροφό ... Περισσότερα To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: Σέβομαι τον Λάκη Γαβαλά αλλά δεν συμφωνώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:46 26/05/2023

Ο Παντελής Τουτουντζής εξομολογείται ότι έχει συγχωρέσει την απιστία – «Κατάλαβα ότι είχα απομακρύνει τον σύντροφό μου»

Newsbeast.gr
Ο γνωστός make up artist Παντελής Τουτουντζής έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» για την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στις Κάννες. Ωστόσο, μπήκε και σε πιο προσωπικά ζητήματα αναφέροντας πως έχει συγχωρέσει στο παρελθόν την απιστία. «Είχαμε πολύ μεγάλο αντίβαρο από διεθνή site που έπαιξαν cover τη Δούκισσα. Από περιοδικά, κάναμε κι ένα τεράστιο εξώφυλλο στις Κάννες που θα το δούμε τις επόμενες ημέρες», ανέφερε αρχικά. «Από τα επιφωνήματα θαυμασμού και από τα φλας των φωτογράφων, όταν πάτησε το πόδι της στο χαλί είδαμε ότι άρεσε. Αναφορικά για τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά που δεν του άρεσε η εμφάνισή της Νομικού στις Κάννες δήλωσε: «Σεβόμαστε την κάθε άποψη όμως, δεν μπορούμε να α
11:14 26/05/2023

Παντελής Τουτουντζής: «Όταν απομάκρυνα τον τότε σύντροφό μου, βεβαίως και συγχώρησα την απιστία»

zappit.gr
Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και μίλησε για την εμφάνιση που έκανε η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες και […] The post Παντελής Τουτουντζής: «Όταν απομάκρυνα τον τότε σύντροφό μου, βεβαίως και συγχώρησα την απιστία» appeared first on Zappit.
09:36 26/05/2023

Παντελής Τουτουντζής για Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Δεν είναι τόσο ψηλός όσο πίστευα»

okmag.gr
Στις Κάννες βρίσκεται ο Παντελής Τουτουντζής. Ο celebrity make uo artist έχει ταξιδέψει στην Κρουαζέτ μαζί με τη Δούκισσα Νομικού. Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρίσκεται στις Κάννες με αφορμή τη συνεργασία της με μεγάλη εταιρεία καλλυντικών. Το βράδυ της Τετάρτης η Δούκισσα έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Palais des Festivals με […] The post Παντελής Τουτουντζής για Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Δεν είναι τόσο ψηλός όσο πίστευα» appeared first on OK! Magazine.
12:54 18/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load