Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο σύζυγός μου ένιωσα την ανάγκη να γυρίσω στην Ελλάδα»

15:16 - 15/03/2023

Η Μαρία Παπαλάμπρου μίλησε για την απήχηση που είχε το σήριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», στο οποίο συμμετείχε αλλά και για την απόφαση να αφήσει την καριέρα της και να φύγει με τον άνδρα της στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα εγκαταστάθηκε στο Βερολίνο όπου δραστηριοποιούνταν ο άντρας της στο κομμάτι των μουσικών παραγωγών. «Δεν το φοβήθηκα […] The post Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο σύζυγός μου ένιωσα την ανάγκη να γυρίσω στην Ελλάδα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο σύζυγός μου γυρίσαμε στην Ελλάδα με την κόρη μου»

«Είχα την ανάγκη να βρεθώ πιο κοντά στην οικογένεια» ανέφερε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο σύζυγός μου επιστρέψαμε στην Ελλάδα με την κόρη μου, είχα την ανάγκη να βρεθώ στην οικογένεια»

H Μαρία Παπαλάμπρου μίλησε στο Open και στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία.H Μαρία Παπαλάμπρου μίλησε στο Open και στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία.Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο του θανάτου του συζύγου της, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει με την κόρη της το Βερολίνο, επιστρέφοντας πίσω στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας παράλληλα την επιχείρηση που διοικούσαν μαζί με τον σύζυγό της. «Όταν πέθανε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο σύζυγός μου επιστρέψαμε στην Ελλάδα με την κόρη μου»

Για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία μίλησε η Μαρία Παπαλάμπρου στο Open και στην εκπομπή To άρθρο Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο σύζυγός μου επιστρέψαμε στην Ελλάδα με την κόρη μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρία Παπαλάμπρου: “Όταν πέθανε ο σύζυγός μου ένιωσα την ανάγκη να γυρίσω στην Ελλάδα”

Η Μαρία Παπαλάμπρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, τη ζωή στο Βερολίνο, την κόρη της και τον θάνατο του συζύγου της. “Όταν πέθανε ο σύζυγός μου γυρίσαμε στην Ελλάδα με την κόρη μου, την Φαίδρα. Είχα την ανάγκη να βρεθώ στην οικογένεια πιο κοντά. Είχα […] The post Μαρία Παπαλάμπρου: “Όταν πέθανε ο σύζυγός μου ένιωσα την ανάγκη να γυρίσω στην Ελλάδα” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»