Βάνα Μπάρμπα: Πρόβλημα υγείας για την ηθοποιό - Πήγε στην Ιταλία για ιατρική γνώμη

11:58 - 16/03/2023

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» κατά την επιστροφή της από τη Ρώμη στην οποία είχε πάει για ιατρικούς λόγους, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάνα Μπάρμπα: Πρόβλημα υγείας για την ηθοποιό – Η απόφαση για την υποψηφιότητα στις εκλογές

Η ηθοποιός ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να πάρει τη γνώμη κι άλλου γιατρού

Διαβάστε το στο

Βάνα Μπάρμπα: Πρόβλημα υγείας για την ηθοποιό - Τι αποκάλυψε η ίδια

Η ηθοποιός ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να πάρει τη γνώμη κι άλλου γιατρού

Διαβάστε το στο tanea.gr

Βάνα Μπάρμπα: Πρόβλημα υγείας για την ηθοποιό – Ταξίδεψε στην Ιταλία για να λάβει ιατρική γνώμη

Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Βάνα Μπάρμπα και γι’ αυτό το λόγο θα απέχει στις προσεχείς εκλογές. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε έως την Ιταλία για να λάβει ιατρική γνώμη. H Βάνα Μπάρμπα μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή  «Πρωινό μας» κατά την επιστροφή της από τη Ρώμη. Η ηθοποιός δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για την περιπέτεια που περνάει. Μπροστά στη κάμερα της εκπομπής αρκέστηκε να πει πως: «Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν πολύ όμορφα. Πήγα για ιατρικούς λόγους, πήρα τη γνώμη κι άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με την υγεία μου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Το ταξίδι συνέπεσε με τα γενέθλιά μου. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά παίρνουν το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ράκος η Βάνα Μπάρμπα: Σοβαρό πρόβλημα υγείας, πήγε στην Ιταλία για ιατρική γνώμη

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» κατά την επιστροφή της από τη Ρώμη στην οποία είχε πάει για ιατρικούς λόγους, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής, χωρίς ωστόσο να πει λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας της: «Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ράκος η Βάνα Μπάρμπα: Σοβαρό πρόβλημα υγείας, πήγε στην Ιταλία για ιατρική γνώμη.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Βάνα Μπάρμπα: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει – Γιατί πήγε στην Ιταλία (βίντεο)

Ένα πρόβλημα υγείας ανάγκασε τη Βάνα Μπάρμπα να μην λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές, όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός. Σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της αναφέρθηκε η Βάνα Μπάρμπα, γνωστοποιώντας ότι λόγω αυτού δεν δηλώνει υποψηφιότητα στις εκλογές. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος η ηθοποιός δήλωσε ότι επέστρεψε από ένα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βάνα Μπάρμπα: Πρόβλημα υγείας για την ηθοποιό – Το ταξίδι στην Ιταλία με την κόρη της για να πάρει ιατρική γνώμη

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” για το ταξίδι της στη Ρώμη μαζί με την κόρη της. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι βρέθηκε στην Ιταλία για ιατρικούς λόγους. χωρίς ωστόσο να πει περισσότερα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. “Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν πολύ όμορφα. […] The post Βάνα Μπάρμπα: Πρόβλημα υγείας για την ηθοποιό – Το ταξίδι στην Ιταλία με την κόρη της για να πάρει ιατρική γνώμη appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια