Τριαντάφυλλος: «Ποιο Survivor; Τα έχει χάσει, δεν υπάρχει All Star»

14:28 - 16/03/2023

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο Survivor All Star αλλά και στη Eurovision και το J2US. «Κάθε Σάββατο με το J2US είναι σαν να είμαστε στη Eurovision. Tα  Αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά για αυτό δεν ξέρω αν θα πήγαινα στη Eurovision. Ποτέ μη λες ποτέ». «Θα ήθελα […] The post Τριαντάφυλλος: «Ποιο Survivor; Τα έχει χάσει, δεν υπάρχει All Star» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριαντάφυλλος: Ποιο Survivor; Δεν υπάρχει ούτε All Star ούτε ο star

“Ο κόσμος δεν έχει ταυτιστεί με κάποιον ήρωα εκεί πέρα” ανέφερε ο Τριαντάφυλλος. Στην Super Κατερίνα μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για το Survivor και την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα. «Ποιο Survivor; Δεν υπάρχει Survivor και για εμένα τα έχει χάσει. Δεν υπάρχει All Star, δεν υπάρχει ο star, λείπουν πολλοί από μέσα και ... Περισσότερα To άρθρο Τριαντάφυλλος: Ποιο Survivor; Δεν υπάρχει ούτε All Star ούτε ο star δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τριαντάφυλλος: "Ποιο Survivor; Δεν υπάρχει ούτε All Star ούτε ο star"

“Ο κόσμος δεν έχει ταυτιστεί με κάποιον ήρωα εκεί πέρα” ανέφερε ο Τριαντάφυλλος. Στην Super Κατερίνα μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για το Survivor και την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»