Demy: Η απάντηση στις φήμες ότι παντρεύτηκε μυστικά τον σύντροφό της
15:02 - 16/03/2023
Απάντηση στις φήμες ότι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου έδωσε η τραγουδίστρια Demy. Όπως εξήγησε, αν και με τον σύντροφό της ζουν σαν να είναι παντρεμένοι στην πραγματικότητα οι φήμες δεν ισχύουν. «Δεν ισχύει ότι παντρεύτηκα μυστικά και λέω αλήθεια. Ζούμε με τον σύντροφό μου σα να είμαστε παντρεμένοι. Είμαστε δεσμευμένοι απόλυτα ο ένας […]
The post Demy: Η απάντηση στις φήμες ότι παντρεύτηκε μυστικά τον σύντροφό της appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Demy: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί μυστικού γάμου με τον σύντροφό της
Η τραγουδίστρια απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου
Διαβάστε το στο Demy: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί μυστικού γάμου με τον σύντροφό της
Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν τη Demy να έχει παντρευτεί μυστικά τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. Η τραγουδίστρια μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τον σύντροφό της και μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη σχέση τους. «Δεν ισχύει ότι έχω παντρευτεί μυστικά με τον σύντροφό μου. Λέω αλήθεια. Ζούμε όμως, σαν να είμαστε […]
The post Demy: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί μυστικού γάμου με τον σύντροφό της appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grDemy: Η απάντησή της για το αν παντρεύτηκε μυστικά τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου
Η Demy σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, απάντησε και ξεκαθάρισε για το αν έχει παντρευτεί μυστικά με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. «Δεν ισχύει ότι παντρεύτηκα μυστικά και λέω αλήθεια. Ζούμε με τον σύντροφό μου […]
Διαβάστε το στο govastileto.grDemy: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες περί μυστικού γάμου με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου
Πολλές ήταν οι φήμες το προηγούμενο διάστημα που ήθελαν την Demy να έχει παντρευτεί μυστικά τον
To άρθρο Demy: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες περί μυστικού γάμου με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grDemy: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί μυστικού γάμου με τον σύντροφό της
Η Demy παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που ήθελαν να έχει παντρευτεί μυστικά τον σύντροφό της. Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, με τον οποίο είναι μαζί αρκετά χρόνια. “Δεν ισχύει ότι έχω παντρευτεί μυστικά με τον σύντροφό μου. Λέω αλήθεια. Ζούμε όμως σαν να είμαστε παντρεμένοι. Είμαστε δεσμευμένοι […]
The post Demy: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί μυστικού γάμου με τον σύντροφό της appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr