#Demy

Αρναουτάκης: «Η ΑΕΚ δίνει έμφαση στις Ακαδημίες»

aek1924.gr
Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ BC ACADEMY, Γιώργος Αρναουτάκης, παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ δίνει έμφαση στις Ακαδημίες. Ο Γιώργος Αρναουτάκης, έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ και μίλησε για τον ρόλο του Αθλητικού Διευθυντή της ΑΕΚ BC ACADEMY, τονίζοντας ότι η Βασίλισσα δίνει έμφαση στις Ακαδημίες. Επίσης, πρόσθεσε ότι θέλουν να βγάλουν […] The post Αρναουτάκης: «Η ΑΕΚ δίνει έμφαση στις Ακαδημίες» appeared first on AEK1924.gr.
20:37 26/03/2024

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

esos.gr
Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου το προσεχές διάστημα θα υλοποιηθούν μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία (https://www.brightacademy.gr/programs/sxoliki-psixologia/).
20:09 25/03/2024

Style VIP: Βάζουμε το στιλ της Julianne Moore στο μικροσκόπιο

instyle.gr
Από αριστερά και όπως πάνε οι δείκτες του ρολογιού. 2023: Με Bottega Veneta στα Sustainable Fashion awards στο Μιλάνο 2023: Με Louis Vuitton στο photocall της ταινίας May December στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία 2023: Με Prada στην πρεμιέρα της ταινίας May December στο The academy museum, στο Λος Άντζελες 2023: Με Ralph Lauren […] The post Style VIP: Βάζουμε το στιλ της Julianne Moore στο μικροσκόπιο appeared first on InStyle.
13:46 25/03/2024

MG: Εγκαίνια για την Εκπαιδευτική Ακαδημία και το Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών

Newsauto.gr
Η SAIC Motor Central and Eastern Europe πραγματοποίησε τελετή εγκαινίων για το MG Training Academy και το Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Η Εκπαιδευτική Ακαδημία που εκτείνεται σε 400 τ.μ., θα παρέχει τεχνική εκπαίδευση για τα οχήματα και για τους τεχνικούς των διανομέων και των αντιπροσώπων, 17 χωρών της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, […]
17:00 21/03/2024

Susie Wolff: Κατέθεσε μήνυση κατά της FIA - Οι λόγοι

caranddriver.gr
Η διευθύντρια της F1 Academy προχώρησε σε μηνύσεις κατά της FIA σχετικά με την έρευνα που είχε διεξαχθεί στο πρόσωπό της τον περασμένο Δεκέμβριο.
01:09 21/03/2024

Στην έκτη θέση λίστας με τις καλύτερες 25 στρατιωτικές σχολές του κόσμου η Ευελπίδων

Newsbeast.gr
Στη λίστα με τις 25 καλύτερες στρατιωτικές σχολές στον κόσμο συμπεριλαμβάνεται η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εξειδικευμένης ιστοσελίδας τα εκπαιδευτικά θέματα startskool.com. Η Σχολή Ευελπίδων καταλαμβάνει την έκτη θέση της κατάταξης στη σχετική λίστα. Στην πρώτη θέση είναι η Αμερικανική Στρατιωτική Ακαδημία, στη δεύτερη η ακαδημία Saint-Cyr, στην τρίτη η National Defense Academy, στην τέταρτη η Royal Airforce Academy και στην πέμπτη η Στρατιωτική Ακαδημία της Νοτίου Αφρικής. Τη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά, με την Ευελπίδων στην έκτη θέση, η Royal Military Academy Sandhurst, η Στρατιωτική Ακαδημία της Κίνας, η Στρατιωτική Ακαδημία της Κορέας και η Στρατιωτική
13:00 16/03/2024

Νοσοκομεία-ΥΠΕ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων για τις θέσεις διοικητών

mononews.gr
Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις της OTEAcademy
11:28 16/03/2024

F1 Academy / Συνεργάτης τίτλου της Ford του προγράμματος Red Bull Academy

sportime.gr
F1 Ford Red Bull: Η είσοδος της Ford στο πρόγραμμα Red Bull Academy είναι μια ιστορική στιγμή στη Red Bull Academy Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
07:46 16/03/2024

Πόσο θα πληρώσεις για το Αθήνα - Θεσσαλονίκη με ...

gocar.gr
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen σε συνεργασία με την Driving Academy πραγματοποίησε δοκιμή του νέου ID.7 από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη – με μία μόνο στάση 10 λεπτών για φόρτιση - με σκοπό να καλύψει μια μεγάλη απόσταση, με ...
20:09 06/03/2024

Η Nerea Martí επιστρέφει στην F1 Academy

sportime.gr
F1 Academy Nerea Martí: Η Ισπανίδα οδηγός επιστρέφει στο πρωτάθλημα ως πρεσβευτής της παγκόσμιας μάρκας lifestyle, Tommy Hilfiger Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
06:46 27/02/2024

Mariah Carey: H αμήχανη στιγμή με τον Stevie Wonder – Θύελλα αντιδράσεων

instyle.gr
Η Mariah Carey δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια επειδή δεν βοήθησε τον θρυλικό μουσικό Stevie Wonder στη σκηνή, σε εκδήλωση που έγινε λίγες μέρες πριν από τα βραβεία Grammy. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια τιμήθηκε από τον 73χρονο Stevie Wonder στην εκδήλωση “The Recording Academy Honours presented by The Black Music Collective (BMC)” που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο […] The post Mariah Carey: H αμήχανη στιγμή με τον Stevie Wonder – Θύελλα αντιδράσεων appeared first on InStyle.
20:46 10/02/2024

Χρήστος Ράντου στο ΒΗΜΑ: «To influencing είναι τέχνη, ένας μικρός ρόλος»

tovima
Ο σκηνοθέτης, συγγραφέας και ηθοποιός μιλάει για την επιτυχημένη του παράσταση «The Influencing Academy», τα social media, τις ανθρώπινες σχέσεις στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης και την ευθύνη των νέων καλλιτεχνών να εκφράζουν τους προβληματισμούς της εποχής τους.
16:00 09/02/2024

MotoGP VR46 Academy: Ο Valentino Rossi θαυμάζει 4 μαθητές του που βρίσκονται στο πρωτάθλημα MotoGP το 2024

sportime.gr
MotoGP VR46 Academy: Τι φιντάνια βγάζει τελικά η ακαδημία του Valentino Rossi; MotoGP 2024 και 4 από αυτούς πρωταγωνιστούν στην κορυφαία κατηγόρια σε ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
06:46 18/01/2024

Μικροπλαστικά: Πόσο επικίνδυνα είναι και τι μπορεί να υπάρχει σε ένα μπουκάλι νερό

enallaktikidrasi.com
Έρευνες από το περιοδικό “Proceedings of the National Academy of Sciences” αποκαλύπτουν ότι το εμφιαλωμένο νερό περιέχει εκατοντάδες χιλιάδες μικροσκοπικά πλαστικά θραύσματα, ένας αριθμός πολλαπλάσιος από τις προηγούμενες εκτιμήσεις. Αυτά τα νανοπλαστικά, λόγω του μικροσκοπικού μεγέθους τους, μπορούν να διεισδύσουν σε ζωτικά όργανα όπως η καρδιά και ο εγκέφαλος, και ακόμη και στα έμβρυα μέσω […] Editorial Team
19:00 12/01/2024

Νέα επιστημονική μελέτη: Το εμφιαλωμένο νερό περιέχει χιλιάδες κομμάτια νανοπλαστικών – Μπορούν να «περάσουν» και στα έμβρυα

Newside.gr
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Proceedings of the National Academy of Sciences», ανακαλύφθηκε ότι το εμφιαλωμένο νερό μπορεί να περιέχει μεγάλο αριθμό πλαστικών θραυσμάτων. Οι ερευνητές παρατήρησαν ότι κάθε λίτρο εμφιαλωμένου νερού περιείχε κατά μέσο όρο περίπου 240.000 ανιχνεύσιμα πλαστικά θραύσματα, ένας αριθμός πολύ μεγαλύτερος από προηγούμενες εκτιμήσεις. Τα θραύσματα αυτά […] Το άρθρο Νέα επιστημονική μελέτη: Το εμφιαλωμένο νερό περιέχει χιλιάδες κομμάτια νανοπλαστικών – Μπορούν να «περάσουν» και στα έμβρυα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
18:00 11/01/2024

Χιλιάδες μικροσκοπικά κομμάτια πλαστικού στο εμφιαλωμένο νερό

blueskytv.gr
Το εμφιαλωμένο νερό μπορεί να περιέχει εκατοντάδες χιλιάδες θραύσματα πλαστικού, τα οποία έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Proceedings of the National Academy of Sciences». Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, κατά μέσο όρο ένα λίτρο εμφιαλωμένου νερού περιείχε περίπου 240.000 ανιχνεύσιμα πλαστικά θραύσματα, δηλαδή από δέκα έως 100 φορές […] Χιλιάδες μικροσκοπικά κομμάτια πλαστικού στο εμφιαλωμένο νερό on BLUE SKY.
13:46 11/01/2024

Εργαστήρι Φωτογραφίας με τον Νάσο Ναλμπάντη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

alexpolisonline.com
Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης διοργανώνει στην Αλεξανδρούπολη, σε συνεργασία με τον Νάσο Ναλμπάντη, εργαστήρι φωτογραφίας σε ένα κύκλο 8 συναντήσεων. Σε αυτό το εργαστήρι οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν μια εισαγωγή στις αρχές και τους κανόνες της τέχνης της φωτογραφίας. Θα έρθουν σε επαφή με όλα τα είδη φωτογραφίας και θα πειραματιστούν με τεχνικές φωτογράφισης καθώς και με ψηφιακή επεξεργασία εικόνας.Για αρχάριους και προχωρημένους.Πληροφορίες και εγγραφές:τηλ. 2551036663email: info@emthrace.orgΈναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 15/1/2024, ώρα 18:00.Κύκλος 8 συναντήσεων διάρκειας 2 μηνών.Κάθε Δευτέρα, ώρες 18:00 - 20:00.Συνολικό κόστος 80 € Ο Νάσος Ναλμπάντης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρού
01:53 08/01/2024

«Ομολογία» από την Demy: «Έλεγα για πρώην σχέση μου ότι δεν ισχύει και πως είμαστε φίλοι»

news.gr
«Με πειράζει πολύ όταν η επιτυχία μίας γυναίκας συνδέεται αμέσως με μία σχέση της με έναν άντρα»
00:37 04/01/2024

Νίκος Αλιάγας: Απόπειρα ληστείας στο σπίτι του διάσημου παρουσιαστή

Newsique.gr
Η κατοικία του Νίκου Αλιάγα, του οικοδεσπότη του Star Academy, έγινε αντικείμενο απόπειρας διάρρηξης κατά τη διάρκεια της νύχτας, γράφει η Le Parisien. Θύμα διαρρηκτών έπεσε ο Νίκος Αλιάγας αφού τα ξημερώματα άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του (στο Fontenay-sous-Bois (Val-de-Marne), με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν σε πέντε συλλήψεις. Ο παρουσιαστής του Star Academy δεν […] Το άρθρο Νίκος Αλιάγας: Απόπειρα ληστείας στο σπίτι του διάσημου παρουσιαστή εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
17:58 02/01/2024

Οι αρχαίες πλάκες της Μεσοποταμίας που κατέγραψαν αλλαγή στο μαγνητικό πεδίο της Γης

Newsbeast.gr
Πλάκες πηλού ηλικίας 3.000 ετών από την περιοχή της Μεσοποταμίας, αποτελούν τώρα ένα νέο εργαλείο στα χέρια των επιστημόνων για να καταλάβουμε την ιστορία του πλανήτη μας. Περιέχουν οξείδια σιδήρου, τα οποία με τη σωστή μελέτη μπορούν να αποκαλύψουν αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της Γης. Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Proceeding of the National Academy of Sciences, η νέα μέθοδος μάς δίνει ένα νέο τρόπο να καταλάβουμε πώς άλλαξε το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη κατά τη διάρκεια της ιστορίας, κάτι το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε καλύτερες προβλέψεις για το μέλλον του. Συχνά εξαρτιόμαστε από μεθόδους χρονολόγησης όπως η ραδιοχρονολόγηση, για να αποκτήσουμε μία αίσθηση χρονο
17:00 26/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load