Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από ανθρώπους που μου έσκαβαν τον λάκκο»
01:34 - 17/03/2023
Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Night Out στο Μεγάλο Κανάλι. […]
The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από ανθρώπους που μου έσκαβαν τον λάκκο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από ανθρώπους που μου έσκαβαν τον λάκκο»
Τι είπε η art director για τις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχτεί στην επαγγελματική της διαδρομή
Διαβάστε το στο Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από ανθρώπους που μου έσκαβαν τον λάκκο»
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί το βράδυ της Πέμπτης 16/3 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή...
Διαβάστε το στο ZouglaΖενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από ανθρώπους που μου έσκαβαν τον λάκκο»
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί το βράδυ της Πέμπτης 16/3 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή creative director αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες και τις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα στην επαγγελματική της διαδρομή. «H δουλειά μου είναι να δημιουργώ ιδέες, τις οποίες ιδέες τις πουλάω σε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΖενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από ανθρώπους που μου έσκαβαν τον λάκκο»
Στις δύσκολες συνεργασίες και τις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα στην επαγγελματική της διαδρομή, αναφέρθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Night Out στο Μεγάλο Κανάλι.Στις δύσκολες συνεργασίες και τις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα στην επαγγελματική της διαδρομή, αναφέρθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Night Out στο Μεγάλο Κανάλι.Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φρικτή συμπεριφορά έχω γνωρίσει. Συμπεριφορά που έχω γυρίσει σπίτι μου και έκλαιγα, έχω γνωρίσει. Από ανθρώπους που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΖενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από ανθρώπους που μου έσκαβαν τον λάκκο, έχω δεχτεί φριχτές συμπεριφορές»
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16/3 η Ζενεβιέβ
To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από ανθρώπους που μου έσκαβαν τον λάκκο, έχω δεχτεί φριχτές συμπεριφορές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΖενεβιέβ Μαζαρί: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από ανθρώπους που μου έσκαβαν τον λάκκο»
«Ότι το τι ψυχή θα παραδώσεις στο τέλος, έχει να κάνει με το αν είσαι εντάξει να κοιμηθείς»
Διαβάστε το στο news.grΖενεβιέβ Μαζαρί: Έχω γυρίσει σπίτι μου κι έκλαιγα, από ανθρώπους που δεν το περίμενα
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί εξομολογήθηκε τις εμπειρίες της από τον χώρο της μόδας και μίλησε για συμπεριφορές που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει.H Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν η καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out του Mega και μίλησε για την πορεία της στον χώρο της μόδας και τις δουλειές που έχει κάνει με το σχετικό αντικείμενο. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εμπειρία της από το Asia Express, ενώ σε λίγο ετοιμάζεται για την παρουσίαση του First Dates. Από τη συμμετοχή της στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star, Asia Express, έχει μόνο καλά να θυμηθεί: «Οι άνθρωποι που γνώρισα εκεί με το Asia Express με άλλαξε, μου έδωσε μία παιδικότητα που είχα χάσει», άλλωστε αυτό φαινόταν κι από τις αντιδράσεις της στα επεισ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΖενεβιέβ Μαζαρί: "Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα από ανθρώπους που μου έσκαβαν τον λάκκο"
"Να κάθεσαι απέναντι με χαμόγελο και να σε κερνάει και τα κόλλυβα σου"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΖενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω γνωρίσει φρικτή συμπεριφορά από ανθρώπους τύπου οδοντόκρεμα χαμόγελο»
Καλεσμένη στην εκπομπή Αfter Dark με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί, το βράδυ της Πέμπτης. Η παρουσιάστρια του Star αναφέρθηκε και στην προδοσία που έχει νιώσει στον χώρο. «Δεν μπήκα στον χώρο της τηλεόρασης στα 20 μόλις τελείωσα σχολή δημοσιογραφίας, δεν είμαι ξανθιά, δεν είμαι γλυκούλα, που όλα αυτά είναι ταμπέλες που έχουν βάλει […]
The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω γνωρίσει φρικτή συμπεριφορά από ανθρώπους τύπου οδοντόκρεμα χαμόγελο» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr