Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός, αν έρθει κανένας ντελιβεράς βάζω κάτι»

08:08 - 17/03/2023

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η Ευάννα Ζουμπούρογλου με την κάμερα του Happy Day. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μάς έδειξε τις […] The post Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός, αν έρθει κανένας ντελιβεράς βάζω κάτι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός, αισθάνομαι μια ελευθερία

«Αν έρθει κανένας ντελιβεράς βάζω κάτι», λέει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου και, αφού μάς έδειξε τις φωνητικές του ασκήσεις, αποκάλυψε πως μέσα στο σπίτι, όταν είναι μόνος του, κυκλοφορεί γυμνός. «Στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός. Όταν είναι τα παιδιά φοράω ένα μποξεράκι. Αλλά γενικότερα μου ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Κωνσταντινίδης: Στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός, αισθάνομαι μια ελευθερία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Στο σπίτι όταν είμαι μόνος, κυκλοφορώ γυμνός, θέλω ελευθερία»

H κάμερα του Ηappy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US και στις  πρόβες για την εκπομπή του Σαββάτου 18 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων στην κάμερα μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποκάλυψε τις καθημερινές του συνήθειες. «Στο σπίτι όταν είμαι μόνος, κυκλοφορώ γυμνός. Όταν είναι τα παιδιά φοράω ένα μποξεράκι. Αλλά γενικότερα μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνός […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός χειμώνα καλοκαίρι, αν έρθει κανένας ντελιβεράς βάζω κάτι»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, ενώ μίλησε και για το J2US.Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, ενώ μίλησε και για το J2US.«Στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός. Όταν είναι τα παιδιά φοράω ένα μποξεράκι. Αλλά γενικότερα μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνός χειμώνα καλοκαίρι. Αισθάνομαι μια ελευθερία. Τα βγάζω όλα, τα πετάω στην καρέκλα. Αν έρθει κανένας ντελιβεράς, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός – Χειμώνα καλοκαίρι» [vid]

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε επίσης: «Ένα διώρο πριν βγω στη σκηνή προσπαθώ να μην τρώω. Παίρνω τα μπλουζάκια λίγο πιο κολλητά έτσι ώστε να πρέπει να προσέχω Παρασκευή και Σάββατο, να τρώω λίγο για να μη φαίνεται η κοιλιά».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Στέφανος Κωνσταντινίδης: "Στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός, αν έρθει κανένας ντελιβεράς βάζω κάτι"

"Αισθάνομαι μια ελευθερία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Όταν είμαι μόνος στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός, θέλω ελευθερία»

Στην κάμερα του Ηappy Day μίλησαν τα ζευγάρια του J2US. H Ευάννα Ζουμπούρογλου βρέθηκε στα παρασκήνια του σόου και στις πρόβες για την εκπομπή του Σαββάτου 18 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων είδαμε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να κάνει φωνητικές ασκήσεις, ενώ αποκάλυψε τις καθημερινές του συνήθειες. «Στο σπίτι όταν είμαι μόνος, κυκλοφορώ γυμνός. Όταν είναι τα παιδιά […] The post Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Όταν είμαι μόνος στο σπίτι κυκλοφορώ γυμνός, θέλω ελευθερία» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο