Ελεονώρα Μελέτη: «Τι να πω εγώ όταν μεσούσης της σεζόν ο Λιάγκας έκανε δημοσίως πρόταση στον Κώστα Τσουρό;»
09:40 - 17/03/2023
Τη δική της απάντηση στα όσα είπε χθες ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Τι να πω εγώ όταν μεσούσης της σεζόν ο Λιάγκας έκανε δημοσίως πρόταση στον Κώστα Τσουρό;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη: «Τι να πω εγώ όταν μεσούσης της σεζόν ο Λιάγκας έκανε δημοσίως πρόταση στον Κώστα Τσουρό;»
Στην πρόταση που είχε κάνει δημοσίως ο Λιάγκας στον Κώστα Τσουρό αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, δίνοντας έτσι την δική της απάντηση στα όσα είπε χθες ο Γιώργος Λιάγκας για την εκπομπή του και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Στην πρόταση που είχε κάνει δημοσίως ο Λιάγκας στον Κώστα Τσουρό αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, δίνοντας έτσι την δική της απάντηση στα όσα είπε χθες ο Γιώργος Λιάγκας για την εκπομπή του και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πικρίες δεν κρατάω και ειδικά με ανθρώπους που αγαπάω και εκτιμώ. Από εκεί και έπειτα, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλεονώρα Μελέτη: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα – «Τι να πω εγώ, όταν μεσούσης της σεζόν έκανε πρόταση στον Κώστα Τσουρό;»
Απάντηση στο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της μέσα από
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα – «Τι να πω εγώ, όταν μεσούσης της σεζόν έκανε πρόταση στον Κώστα Τσουρό;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλεονώρα Μελέτη: «Τι να πω εγώ όταν μεσούσης της σεζόν ο Λιάγκας έκανε δημοσίως πρόταση στον Κώστα Τσουρό;»
«Ποτέ δεν είπαμε ότι θα πάρει κάποιος την εκπομπή του Γιώργου, ποτέ δεν "χτυπήσαμε" συνάδελφο, ποτέ δεν θίξαμε συνάδελφο»
Διαβάστε το στο news.grΕλεονώρα Μελέτη: "Τι να πω εγώ όταν μεσούσης της σεζόν ο Λιάγκας έκανε δημοσίως πρόταση στον Κώστα Τσουρό;"
"Ποτέ δεν είπαμε ότι θα πάρει κάποιος την εκπομπή του Γιώργου, ποτέ δεν “χτυπήσαμε” συνάδελφο, ποτέ δεν θίξαμε συνάδελφο"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΜελέτη για Λιάγκα: «Τι να πω κι εγώ όταν έκανε δημοσίως πρόταση στον Τσουρό;»
Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και την πρόταση που έκανε στον Κώστα Τσουρό να συνεργαστούν. Όσα είπε οn air!
The post Μελέτη για Λιάγκα: «Τι να πω κι εγώ όταν έκανε δημοσίως πρόταση στον Τσουρό;» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com