Ελένη Μενεγάκη: «Νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του»

14:02 - 17/03/2023

Για το ξέσπασμα που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, με αφορμή μια πλάκα που έκανε η […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Νομίζω ότι είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του»

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να χάνει την εκπομπή του στην πρωινή ζώνη - Τα σχόλια των Μελέτη, Μενεγάκη και Ουγγαρέζου για την αντίδραση του παρουσιαστή

Διαβάστε το στο

Μενεγάκη για Λιάγκα: Νομίζω ότι είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του

Για τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε την Παρασκευή (17/3) η Ελένη Μενεγάκη επισημαίνοντας πως «είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του». «Μπορεί κάποιος να θέλει λίγο να τον πειράξει, όπως πειράζει κι αυτός πολύ κόσμο και μετά γελάει και μόνος του “Χαχαχα! Παιδιά είπαμε και κάτι και τι έγινε”;» επεσήμανε η παρουσιάστρια. Εστιάζοντας στο ξέσπασμα που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, με αφορμή μια πλάκα που έκανε η εκπομπή Mega Καλημέρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ελένη Μενεγάκη έκανε τις δικές της παρατηρήσεις. Στον διάλογο που είχαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ειπώθηκαν τα εξής: Ελένη Μενεγάκη: Κάθε μέρα κάτι δίνει για να πεις «Τον Γιώργο ποιος τον σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μενεγάκη για Λιάγκα: Νομίζω ότι είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του

Για τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε την Παρασκευή (17/3) η Ελένη Μενεγάκη επισημαίνοντας πως «είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του – Μάλλον τώρα δεν είναι στα κέφια του»

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τις δικές της παρατηρήσεις, για το ξέσπασμα που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, με αφορμή μια πλάκα που έκανε η εκπομπή Mega Καλημέρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την ώρα που συζητούσαν το θέμα στην εκπομπή.Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τις δικές της παρατηρήσεις, για το ξέσπασμα που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, με αφορμή μια πλάκα που έκανε η εκπομπή Mega Καλημέρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την ώρα που συζητούσαν το θέμα στην εκπομπή.Aνάμεσα στον διάλογο που είχαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ειπώθηκαν και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Μενεγάκη για Γιώργος Λιάγκας: «Είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του»

Τα όσα έχουν ειπωθεί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και Ελεονώρα Μελέτη τα τελευταία δύο 24ωρα σχολιάστηκαν To άρθρο Ελένη Μενεγάκη για Γιώργος Λιάγκας: «Είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελένη Μενεγάκη: "Νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του"

"Μάλλον τώρα δεν είναι στα κέφια του"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο