Καίτη Ιμπροχώρη: «Ακόμα μιλάω καμιά φορά με την φωτογραφία του»
17:16 - 17/03/2023
Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Καίτη Ιμπροχώρη, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […]
The post Καίτη Ιμπροχώρη: «Ακόμα μιλάω καμιά φορά με την φωτογραφία του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καίτη Ιμπροχώρη: Η ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της
Η γνωστή ηθοποιός μιλά σπάνια για την προσωπική ζωή της.
Διαβάστε το στο Καίτη Ιμπροχώρη: «Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 17 ετών, ακόμα μιλάω στη φωτογραφία του»
Η ηθοποιός, Καίτη Ιμπροχώρη φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση
To άρθρο Καίτη Ιμπροχώρη: «Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 17 ετών, ακόμα μιλάω στη φωτογραφία του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚαίτη Ιμπροχώρη: “Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 17 ετών – Ακόμα μιλάω στη φωτογραφία του”
Η Καίτη Ιμπροχώρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο του πατέρα της και την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική. “Δεν ξέρω αν ήθελα να γίνω ηθοποιός από μικρή γιατί ήθελα να γίνω χορεύτρια, τραγουδούσα, έπαιζα πιάνο. Ο πατέρας μου ήθελε να με κάνει γιατρό. […]
The post Καίτη Ιμπροχώρη: “Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 17 ετών – Ακόμα μιλάω στη φωτογραφία του” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΚαίτη Ιμπροχώρη: Μου στοίχησε η απώλεια - Μιλάω με την φωτογραφία του
«Έχασα τον πατέρα μου στα 17. Είχα πολλή δύναμη για να βοηθάω τη μητέρα μου», αποκάλυψε η ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη. Για την απώλεια του πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης, Καίτη Ιμπροχώρη, στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε, αυτό που της στοίχησε περισσότερο ήταν πως δεν μπορούσε να μιλήσει με τον πατέρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι αστείο, ίσως σας φανεί αστείο, αλλά ακόμα μιλάω καμιά φορά με τη φωτογραφία του. «Κοίταξε τι μου είχες μάθει και τι κάνω τώρα», του λέω. Το κάνω αυτό ακόμα και τώρα, ναι. Χωρίς να πιστεύω βέβαια ότι υπάρχει δεύτερη ζωή και τέτοια. Όχι, για μας είναι ό
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΚαίτη Ιμπροχώρη: «Έχασα τον πατέρα του μου στα 17. Ακόμα μιλάω με τη φωτογραφία του»
Η Καίτη Ιμπροχώρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της στον χώρο του θεάτρου ενώ εξομολογήθηκε ότι έχασε τον πατέρα της στην ηλικία των 17, γεγονός που τη στιγμάτισε. «Δεν ξέρω αν ήθελα να γίνω ηθοποιός από μικρή γιατί ήθελα να γίνω χορεύτρια, τραγουδούσα, έπαιζα πιάνο. Ο πατέρας […]
The post Καίτη Ιμπροχώρη: «Έχασα τον πατέρα του μου στα 17. Ακόμα μιλάω με τη φωτογραφία του» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr