Πάνος Καλίδης για Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου αρέσει που κάνει ό,τι της λέει ο Μάριος»

18:52 - 17/03/2023

«Όλα όσα γίνονται είναι ένα μικρό σενάριο» σχολίασε για το Survivor All Star o τραγουδιστής

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star - Πάνος Καλίδης: «Δεν μου αρέσει που η Ελευθερία κάνει ό,τι της λέει ο Μάριος

Survivor All Star: Το σχόλιο του Πάνου Καλίδη για την Ελευθερία Ελευθερίου και το Survivor.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

James Καφετζής: «Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει γίνει ρεζίλι»

O James Καφετζής κατακεραύνωσε Ελευθερίου και Πρίαμο ενώ υπερασπίστηκε τον Νίκο ΜπάρτζηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τζέιμς Καφετζής: Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει γίνει ρεζίλι

Για την παρουσία της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend. «Ο Μάριος Πρίαμος καλά το πάει. Καλοπερνάει, έχει φύγει και η Δαλάκα, έχει φύγει ο Στάθης, μια χαρά. Στην πεντάδα θα πάει έτσι όπως το βλέπω. Η Ελευθερία Ελευθερίου ότι της λένε να πει το λέει. Έχει γίνει ρεζίλι που παρακολουθούσε τις προσωπικές συνεντεύξεις των συμπαικτών της», είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης. «Ο Νίκος Μπάρτζης είναι πρωταγωνιστής του φετινού Survivor.  Ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι, λέει την αλήθεια», κατέληξε ο Τζέιμς Καφετζής.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πάνος Καλίδης - Survivor: «Δεν μου αρέσει που η Ελευθερία κάνει ό,τι της λέει ο Μάριος»

Ο Πάνος Καλίδης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Survivor All Star, ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του από τη στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τζέιμς Καφετζής για Ελευθερία Ελευθερίου: «Η καημένη έχει γίνει ρεζίλι»

Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο Survivor All Star. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρώην παίκτης μίλησε και για την Ελευθερία Ελευθερίου και τις πράξεις της στο παιχνίδι.

Διαβάστε το στο thebest.gr

James Καφετζής: «Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει γίνει ρεζίλι»

Ο James Καφετζής, μιλώντας στο Open Weekend και τη Βίκυ Δέτσικα, αναφέρθηκε στο Survivor και «στόλισε» την Ελευθερία Ελευθερίου και […] The post James Καφετζής: «Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει γίνει ρεζίλι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Γιάννης για Survivor All Star και Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν νομίζω ότι όλα αυτά τα σκέφτεται μόνη της, από πίσω είναι ο Μάριος»

O Νίκος Γιάννης, ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου και παρακολουθεί το Survivor All Star σχολίασε τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο. «Είμαι κάπου στη μέση. Η Ελευθερία έκανε πολλά ατοπήματα μέσα στο παιχνίδι. Την κυριεύει το συναίσθημα και αυτές όλες είναι κινήσεις πανικού που κάνει. Δεν νομίζω ότι όλα αυτά […] The post Νίκος Γιάννης για Survivor All Star και Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν νομίζω ότι όλα αυτά τα σκέφτεται μόνη της, από πίσω είναι ο Μάριος» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Τζέιμς Καφετζής: «Η Ελευθερία Ελευθερίου, η καημένη έχει γίνει ρεζίλι»

Ο Τζέιμς Καφετζής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο Survivor All Star, την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο. «Ήταν λίγο άδικο που έφυγε ο Στάθης Σχίζας, γιατί ήταν καλός παίκτης, θα μπορούσε και να κερδίσει και θα πήγαινε μακριά. Σίγουρα χάρηκαν πολλοί που αποχώρησε μόνος του», σχολίασε αρχικά. «Η Ελευθερία, όπως την έχω ζήσει κι εγώ, […] The post Τζέιμς Καφετζής: «Η Ελευθερία Ελευθερίου, η καημένη έχει γίνει ρεζίλι» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ έκαναν unfollow τον γιο τους Μπρούκλιν στο Instagram, το ίδιο έκανε και εκείνος

Καρυστιανού: Το κίνημα οργανώνεται, ήδη εργάζεται μια επιτροπή «σοφών» για τη σωτηρία της χώρας

Γιώργος Γεροντιδάκης: Επειδή χώρισαν οι γονείς μου, είχα αναλάβει τον ρόλο του άντρα του σπιτιού

Ποιο γλυκό και από πού να το πάρετε για τα γιορτινά καλέσματα

Πηγές ΥΠΕΘΑ για αναβολές στράτευσης: Ουδείς που σπουδάζει ή διαμένει ήδη στο εξωτερικό θίγεται από το νέο σχέδιο νόμου

Νίκος Μακρόπουλος (Ευρώπη Ασφαλιστική): Το legacy ενός «gentleman insurer» και το σχέδιο για έναν διεθνή ασφαλιστικό όμιλο