My Style Rocks: Άναυδη η Αιμιλία με τη νέα παίκτρια – «Έχω πάθει σοκ»

19:00 - 17/03/2023

Στο My Style Rocks υποδέχθηκε η Κατερίνα Καραβάτου την Ειρήνη Καζάκη το απόγευμα της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα […] The post My Style Rocks: Άναυδη η Αιμιλία με τη νέα παίκτρια – «Έχω πάθει σοκ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

My Style Rocks: Άναυδη η Emilia Vodos με την νέα παίκτρια – «Έχω πάθει ένα σοκ»

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε στο My Style Rocks μια νέα διαγωνιζόμενη την Ειρήνη Καζάκη το απόγευμα της Παρασκευής (17/3), στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η Ειρήνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στην περίοδο της καραντίνας, μη μπορώντας να βρει το τέλειο lip gloss δημιούργησε το δικό της στην κουζίνα της μητέρας της! Τώρα είναι επιχειρηματίας και έχει τη δική της εταιρεία καλλυντικών στα 23 της χρόνια. Λατρεύει τη μόδα από μικρή, χαρακτηρίζει το δικό της στυλ ως glam, εκκεντρικό, σέξι και αντισυμβατικό. Όταν της αρέσει ένα ρούχο, δεν τη νοιάζει η τιμή. Για τις συμπαίκτριές της λέει πως

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο