Καίτη Ιμπροχώρη: «Έφαγα μια χαστούκα ξεγυρισμένη όταν της είπα ότι δεν θέλω να παντρευτώ»
19:08 - 17/03/2023
Την Καίτη Ιμπροχώρη φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 […]
The post Καίτη Ιμπροχώρη: «Έφαγα μια χαστούκα ξεγυρισμένη όταν της είπα ότι δεν θέλω να παντρευτώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καίτη Ιμπροχώρη: «Έφαγα μια χαστούκα ξεγυρισμένη όταν της είπα ότι δεν θέλω να παντρευτώ»
Την Καίτη Ιμπροχώρη φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να μην προχωρήσει ποτέ στη δημιουργία της δικής της οικογένειας και την αρχική αντίδραση της μητέρας της. «Έφαγα μια χαστούκα ξεγυρισμένη όταν της είπα…» […]
Διαβάστε το στο Καίτη Ιμπροχώρη: «Έφαγα μια χαστούκα ξεγυρισμένη όταν είπα ότι δεν θέλω να παντρευτώ»
Την Καίτη Ιμπροχώρη μίλησε για την απόφαση να μην προχωρήσει ποτέ στη δημιουργία της δικής της οικογένειας και την αρχική…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚαίτη Ιμπροχώρη: «Ζω από τον ανιψιό μου, δε φτάνει η σύνταξή μου – Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ»
Η ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη μίλησε την Παρασκευή (17/03) στην εκπομπή «Στούντιο 4», στην ΕΡΤ και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.Η ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη μίλησε την Παρασκευή (17/03) στην εκπομπή «Στούντιο 4», στην ΕΡΤ και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να μην προχωρήσει ποτέ στη δημιουργία της δικής της οικογένειας και την αρχική αντίδραση της μητέρας της. Ειδικότερα, η Καίτη Ιμπροχώρη δήλωσε πως «δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr