Δωροθέα Μερκούρη: Απαντά για το περιστατικό με τον εφοπλιστή στην παράσταση – «Ήταν άσχημο, ένιωσα περίεργα»

14:00 - 18/03/2023

Η Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» όπου και απάντησε για το περιστατικό με To άρθρο Δωροθέα Μερκούρη: Απαντά για το περιστατικό με τον εφοπλιστή στην παράσταση – «Ήταν άσχημο, ένιωσα περίεργα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δωροθέα Μερκούρη για το περιστατικό με τον εφοπλιστή: Ήταν άσχημο, δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα

“Δεν έβριζε ακριβώς, έκανε κριτική. Αυτό που σκεφτόταν το έλεγε δυνατά, αλλά ήταν λίγο με περίεργες λέξεις” ανέφερε η Δωροθέα Μερκούρη. Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν καλεσμένη στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε για το περιστατικό που συνέβη με γνωστό εφοπλιστή κατά την διάρκεια θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετέχει κι η ίδια.  «Την ... Περισσότερα To άρθρο Δωροθέα Μερκούρη για το περιστατικό με τον εφοπλιστή: Ήταν άσχημο, δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δωροθέα Μερκούρη: «Ήταν άσχημο, ένιωσα περίεργα»

Τη δύσκολη στιγμή που βίωσε στο θέατρο του Νέου Κόσμου σχολιάσε η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο

Δωροθέα Μερκούρη για το περιστατικό με γνωστό εφοπλιστή: «Δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα – Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα»

Στο περιστατικό που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες με γνωστό εφοπλιστή κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πεταλούδες στο στομάχι», στην οποία συμμετέχει και η ίδια, αναφέρθηκε η Δωροθέα Μερκούρη, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.Στο περιστατικό που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες με γνωστό εφοπλιστή κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πεταλούδες στο στομάχι», στην οποία συμμετέχει και η ίδια, αναφέρθηκε η Δωροθέα Μερκούρη, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.«Ήταν άσχημο, δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα και δεν άκουγα ακριβώς τι έλεγε, αλλά άκουσα τι έλεγε για τα άλλα παιδιά. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δωροθέα Μερκούρη για το περιστατικό με τον εφοπλιστή: «Δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα»

Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Δωροθέα Μερκούρη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου» […] The post Δωροθέα Μερκούρη για το περιστατικό με τον εφοπλιστή: «Δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τι απαντά η Δωροθέα Μερκούρη για το περιστατικό με τον εφοπλιστή στην παράσταση

Η Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» όπου και απάντησε για το περιστατικό με γνωστό εφοπλιστή στη θεατρική παράσταση «Πεταλούδες στο στομάχι» στην οποία και πρωταγωνιστεί. Το θέατρο του Νέου Κόσμου γνωστοποίησε στο συμβάν με δημόσια ανακοίνωση: «Την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, κατά τη διάρκεια της παράστασης “Πεταλούδες […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δωροθέα Μερκούρη: Εξηγεί τι συνέβη με τον τον εφοπλιστή στην παράσταση – «Ήταν άσχημο»

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για το περιστατικό που συνέβη στο «Θέατρο του Νέου Κόσμου, όπου ένας θεατής, απευθύνθηκε προς τους ηθοποιούς με χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πεταλούδες στο στομάχι». Ο εφοπλιστής, λίγες ώρες μετά, με επιστολή του ζήτησε συγγνώμη, ενώ για το συμβάν. «Δεν έβριζε ακριβώς, έκανε κριτική. Αυτό που σκεφτόταν το έλεγε […] The post Δωροθέα Μερκούρη: Εξηγεί τι συνέβη με τον τον εφοπλιστή στην παράσταση – «Ήταν άσχημο» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της