Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ντέρμπι… τίτλου στο «Καμπ Νου»

11:36 - 19/03/2023

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ντέρμπι… τίτλου στο «Καμπ Νου» 19/03/2023 Η μητέρα των μαχών στην Ισπανία ή με μια λέξη το clasico... Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» για την 26η αγωνιστική της La Liga, σε ένα κομβικό ντέρμπι που ενδέχεται να κρίνει από τώρα, ουσιαστικά, τον τίτλο του πρωταθλητή. Διότι η γηπεδούχος Μπαρτσελόνα συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία, ούσα στο +9 από τη δεύτερη Ρεάλ. Κάπως έτσι, εφόσον οι «μπλαουγκράνα» νικήσουν, θα εκτοξεύσουν τη διαφορά στο +12 και θα μοιάζει υπερβολικά δύσκολο να χάσουν τον τίτλο, ενώ και η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα γι’ αυτούς. Αντιθέτως, το εν λόγω παιχνίδι είναι must w

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

La Liga, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Το clasico κρίνει τη μάχη του τίτλου

Το 186ο clasico βρίσκει τη Μπαρτσελόνα στο +9, έχοντας την ευκαιρία να καθαρίσει τον τίτλο, ενώ η Ρεάλ παίζει τα... ρέστα της (22:00, Novasports Prime)

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Ανατροπή τίτλου με Κεσιέ στις καθυστερήσεις

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με ανατροπή (2-1) της Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαρκελώνη, πανηγύρισε τρίτη σερί νίκη επί των Μαδριλένων και κλείδωσε τον τίτλο στην Ισπανία, με μόλις 12 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Κεσιέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ολοκλήρωσε μία σπουδαία ανατροπή στο «Καμπ Νου» και η Μπαρτσελόνα ξέφυφε με ... Περισσότερα To άρθρο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Ανατροπή τίτλου με Κεσιέ στις καθυστερήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Νίκη τίτλου στο 92′ για τους Καταλανούς

Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Κεσί, η Μπαρτσελόνα έκανε μια μυθική ανατροπή απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας με σκορ 2-1 και κάνοντας ένα τεράστιο άλμα τίτλου.

Διαβάστε το στο in.gr

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Ανατροπή τίτλου στο «Clasico» και στο +12! (vid)

Με γκολ του Φρανκ Κεσιέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης με ανατροπή και την άφησε δώδεκα βαθμούς πίσω – Στο 1-1, ακυρώθηκε μέσω VAR γκολ του Μάρκο Ασένσιο για το 1-2.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Στο 92′ έκανε την ανατροπή και πήγε στο +12

Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε στο Καμπ Νου αλλά η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε και τελικά νίκησε με 2-1 χάρη σε γκολ του Κεσί στο 92ο λεπτό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι στο +12 πλέον και οδεύει ακάθεκτη προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Clasico άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους Μαδριλένους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 9′ με τη σέντρα του Βινίσιους που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν (0-1). Προβάδισμα από νωρίς, δηλαδή, για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι που κράτησε το προβάδισμα μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Σέρζι Ρομπέρτο με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα ήταν βελτιωμένη και πήρε τον

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Ανατροπάρα… τίτλου στο Clasico

Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Κεσί, η Μπαρτσελόνα έκανε μια μυθική ανατροπή απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας με σκορ 2-1 και κάνοντας ένα τεράστιο άλμα τίτλου.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»