Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδέχθηκε στο ΣΕΦ την αποστολή του Ολυμπιακού
19:42 - 19/03/2023
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδέχθηκε στο ΣΕΦ την αποστολή του Ολυμπιακού
19/03/2023
Η 12η σερί νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού έδωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Basket League στους Πειραιώτες, που πλέον κοιτάζουν τη συνέχεια της σεζόν και το παιχνίδι με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι (24/3 στις 21:00).
Η αποστολή των ερυθρόλευκων έφτασε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας περίπου στις 19:30 της Κυριακής (19/3), με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Αγγελόπουλο, να την υποδέχεται και να μοιράζει συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητικό team για το νέο διπλό στο ΟΑΚΑ.
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδέχθηκε την αποστολή μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, υποδέχθηκε την αποστολή της ομάδας μετά το νέο διπλό επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε για 12η σερί φορά τον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Η αποστολή των ερυθρόλευκων έφτασε στο ΣΕΦ περίπου στις 19:30, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ... Περισσότερα
To άρθρο Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδέχθηκε την αποστολή μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν θέλω να γνωστοποιώ τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, δεν αφορά κανέναν
Για την αποδοχή του κόσμου που κέρδισε, αρχικά από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, αλλά στην μεγάλη δημοτικότητα που συνέχισε να έχει, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αναφερόμενος στο Survivor All Star, αποκάλυψε ότι την άρνησή του για την συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης την ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν θέλω να γνωστοποιώ τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, δεν αφορά κανέναν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιώργος Αγγελόπουλος: Μπαίνει στη "Γη της Ελιάς" - Τι είπε για τον ρόλο του
Τον Γιώργο Αγγελόπουλο υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της το μεσημέρι της Δευτέρας (20/03) η Ελένη Μενεγάκη.
Διαβάστε το στο thebest.gr