Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Τζο Μαριδάκη – Φωτογραφίες TLIFE

22:26 - 19/03/2023

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν λίγη ώρα από τον Άγιο Δομίνικο η Τζο Μαριδάκη. Η νεαρή κοπέλα, To άρθρο Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Τζο Μαριδάκη – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Επέστρεψε η Τζο Μαριδάκη από τον Άγιο Δομίνικο

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον η Τζό Μαριδάκη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, τόσο […] The post Survivor: Επέστρεψε η Τζο Μαριδάκη από τον Άγιο Δομίνικο appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Survivor All Star: Επιστροφή στην Ελλάδα για τη Τζο Μαριδάκη

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Τζο Μαριδάκη. Η παίκτρια του Survivor αποχώρησε από το reality επιβίωσης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού που είδαμε την Πέμπτη. Το τηλεοπτικό κοινό στήριξε τους: Γιώργο Ασημακόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Μελίνα Μεταξά και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη για να μείνουν στον Άγιο Δομίνικο. «Χαίρομαι που μόλις στα 20 χρόνια μου έχω ζήσει αυτή την […] The post Survivor All Star: Επιστροφή στην Ελλάδα για τη Τζο Μαριδάκη appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της