Εκνευρισμός στην Τουρκία λόγω της ελληνικής αγοράς των επιθετικών αμφίβιων οχημάτων από τις ΗΠΑ

08:54 - 20/03/2023

Τι αναφέρει το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Haber Global για την πιθανή ελληνική αγορά επιθετικών τεθωρακισμένων αμφίβιων οχημάτων.Μόνο στα… ψιλά δεν πέρασε στα τουρκικά ΜΜΕ η είδηση της πιθανής ελληνικής αγοράς των επιθετικών αμφίβιων οχημάτων από τις ΗΠΑ. Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι «οι Έλληνες θα τα πάνε στα νησιά που πρέπει να είναι αποστρατιωτικοποιημένα» και προσθέτουν: «Η Ελλάδα παραβιάζει τις συνθήκες. Το Κογκρέσο ενέκρινε την πώλησή τους». Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το τηλεοπτικό δίκτυο Haber Global, «το Κογκρέσο ενέκρινε την πώληση αμφίβιων επιθετικών οχημάτων  στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση της Αθήνας, δ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ενοχλημένη» η Τουρκία από την αγορά αμφίβιων οχημάτων από την Ελλάδα

Η Τουρκία φαίνεται να είναι «ενοχλημένη από την αγορά επιθετικών αμφίβιων οχημάτων προσωπικού από την Ελλάδα. Αυτό λένε τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας που θεωρούν ότι η Ελλάδα ετοιμάζει τα οχήματα αυτά, που θα πάρει από τις ΗΠΑ, για να τα πάει στα νησιά του Αιγαίου. Όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, ... Περισσότερα To άρθρο «Ενοχλημένη» η Τουρκία από την αγορά αμφίβιων οχημάτων από την Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Ενοχλημένη» η Τουρκία από την αγορά αμφίβιων οχημάτων από την Ελλάδα

Η Τουρκία φαίνεται να είναι «ενοχλημένη από την αγορά επιθετικών αμφίβιων οχημάτων προσωπικού από την Ελλάδα. Αυτό λένε τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας που θεωρούν ότι η Ελλάδα ετοιμάζει τα οχήματα αυτά, που θα πάρει από τις ΗΠΑ, για να τα πάει στα νησιά του Αιγαίου. Το άρθρο «Ενοχλημένη» η Τουρκία από την αγορά αμφίβιων οχημάτων από την Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά

Γάζα: Η Χαμάς δεν παρεμποδίζει τη ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας, λένε οι ΗΠΑ

Φθιώτιδα: Προσάραξη πλοίου στον κόλπο της Λαρύμνας - Άνεμοι 5 μποφόρ στην περιοχή

Τουρκία: Ξεκίνησε το συνέδριο του CHP για την επανεκλογή Κιλιτσντάρογλου ή νέου προέδρου