Έκθεση "Pablo Ruiz Picasso (1881 – 1973) Το χέρι μου μού λέει τι σκέφτομαι" στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή

09:04 - 20/03/2023

Κασσαβέτη 18, ΚΗΦΙΣΙΑ Τετάρτη, 22 Μάρ 2023 18:00Pablo Ruiz Picasso (1881 – 1973) Το χέρι μου μού λέει τι σκέφτομαι Ομαδική Εικαστική Έκθεση Εγκαίνια: Τετάρτη, 22 Μαρτίου και ώρα 6 – 10μ.μ. στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών ΤσιχριτζήΚασσαβέτη 18, Κηφισιά Η έκθεση διαρκεί από22 Μαρτίου έως 9 Απριλίου 2023 Με αφορμή το έτος Picasso για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από το θάνατό του και τη φράση του «Το χέρι μου μού λέει τι σκέφτομαι»,παρουσιάζεται, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ισπανίας και του Ινστιτούτου Θερβάντες Αθηνών (InstitutoCervantesAtenas), η ομότιτλη ο...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας