Τέμπη: «Μαμά μου λείπεις» - Συγκινεί ο ηθοποιός που έχασε τη μητέρα του στο δυστύχημα
17:02 - 20/03/2023
Ο ηθοποιός Θοδωρής Ελευθεριάδης συγκινεί με την ανάρτησή του για τον θάνατο της μητέρας του, η οποία έχασε τη ζωή…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Η μαμά μου δολοφονήθηκε»: Ραγίζει καρδιές ηθοποιός που έχασε τη μητέρα του στο δυστύχημα στα Τέμπη – Οι αναρτήσεις του
Ανάμεσα στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη είναι και η μητέρα του ηθοποιού Θοδωρή Ελευθεριάδη. Τη θλιβερή είδηση είχε κοινοποίησε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook με μια συγκλονιστική ανάρτηση. «Άδειο σπίτι» έγραψε ο ηθοποιός από την Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε εκτάκτως στο πατρικό του. Ενώ το...
Διαβάστε το στο newsitamea.grΤέμπη: Συγκινεί ο ηθοποιός που έχασε τη μητέρα του στο δυστύχημα – «Η μαμά μου δεν έγινε θυσία»
Ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Ελευθεριάδης έχασε τη μητέρα του στη μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη και από τότε έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος. Ο ηθοποιός έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, όπου εξήγησε τον λόγο που δεν επιθυμεί να μιλήσει δημόσια για τον χαμό της μητέρας του, ενώ ξέσπασε δημόσια τόσο για […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤέμπη: «Μαμά μου λείπεις» – Συγκινεί ο ηθοποιός που έχασε τη μητέρα του στο δυστύχημα
Ο ηθοποιός Θοδωρής Ελευθεριάδης συγκινεί με την ανάρτησή του για τον θάνατο της μητέρας του, η οποία έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη Κανείς δεν μπορεί να συνέλθει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, η οποία κόστισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας. Οι οικογένειες των θυμάτων προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα […]
The post Τέμπη: «Μαμά μου λείπεις» – Συγκινεί ο ηθοποιός που έχασε τη μητέρα του στο δυστύχημα appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr