Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα μια “πρόστυχη” αντιμετώπιση της θρησκείας»

18:20 - 20/03/2023

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο αγαπημένος To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα μια “πρόστυχη” αντιμετώπιση της θρησκείας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι να αρρωστήσω είχα μια πολύ πρόστυχη αντιμετώπιση στο θέμα της θρησκείας»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην περιπέτειά του με τον καρκίνο, που τον έκανε να στραφεί στην θρησκεία. Ο ηθοποιός έδωσε αρχικά: «Μέχρι να αρρωστήσω, είχα μια πολύ… πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, έως και τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα. Από όταν αρρώστησα και μετά, στράφηκα πολύ στην […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα »πρόστυχη» αντιμετώπιση της θρησκείας»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα »πρόστυχη» αντιμετώπιση της θρησκείας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα μια “πρόστυχη” αντιμετώπιση της θρησκείας» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι η δική μου προσωπική γνώμη, μέσα από την προσωπική δική μου εμπειρία ότι είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν.»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Μέχρι πριν αρρωστήσω είχα μια “πρόστυχη” αντιμετώπιση της θρησκείας

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Δευτέρας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την παγκόσμια επιτυχία του Maestro και την περιπέτεια υγείας του που τον έκανε να στραφεί στην εκκλησία. “Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα πολύ… πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, έως και τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα. Από όταν αρρώστησα και μετά […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: Μέχρι πριν αρρωστήσω είχα μια “πρόστυχη” αντιμετώπιση της θρησκείας appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι πριν αρρωστήσω είχα μια πολύ “πρόστυχη” αντιμετώπιση της θρησκείας»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούνιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων για την πίστη του και το πώς άλλαξε η αντιμετώπισή του σε αυτήν μετά την περιπέτεια με την υγεία του. «Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα πολύ πρόστυχη αντιμετώπιση με αυτά τα ζητήματα έως και τα χλεύαζα. Από όταν αρρώστησα και μετά στράφηκα πολύ […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι πριν αρρωστήσω είχα μια πολύ “πρόστυχη” αντιμετώπιση της θρησκείας» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα πολύ «πρόστυχη» αντιμετώπιση της θρησκείας

Απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης το μεσημέρι της Δευτέρας (20/03) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τη θρησκεία μέχρι την στιγμή που ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο. «Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα πολύ πρόστυχη αντιμετώπιση […] Το άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα πολύ «πρόστυχη» αντιμετώπιση της θρησκείας εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»