Ο Ουκρανός πρόεδρος ευχαριστεί την ΕΕ και τις ΗΠΑ για τη νέα στρατιωτική βοήθεια

06:24 - 21/03/2023

Η ΕΕ ανακοίνωσε χθες Δευτέρα πως θα δαπανήσει 2 δισεκατομμύρια ευρώ για να εφοδιάσει την Ουκρανία με 1 εκατομμύριο οβίδες για το πυροβολικό τους επόμενους δώδεκα μήνες. Οι ΗΠΑ, από την πλευρά τους, παρουσίασαν νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για να προσφερθούν στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις πυρομαχικά και νέα όπλα, αξίας 350 δισεκ. δολαρίων.

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο  Ζελένσκι ευχαριστεί την ΕΕ και τις ΗΠΑ για τη νέα στρατιωτική βοήθεια 

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε ικανοποίηση για τη νέα στρατιωτική βοήθεια που ανακοίνωσαν πως θα προσφέρουν στη χώρα του η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να αντιμετωπιστεί η εισβολή του στρατού της Ρωσίας, καθώς ο πόλεμος διανύει πλέον τον δεύτερο χρόνο του. «Προβλέπονται ταχείες παραδόσεις και παραγωγή πυρομαχικών», διαβεβαίωσε ο […] The post Ο  Ζελένσκι ευχαριστεί την ΕΕ και τις ΗΠΑ για τη νέα στρατιωτική βοήθεια  appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

«Ευχαριστώ» Ζελένσκι σε ΗΠΑ και ΕΕ για τη νέα στρατιωτική βοήθεια

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε ικανοποίηση για τη νέα στρατιωτική βοήθεια που ανακοίνωσαν πως θα προσφέρουν στη χώρα του η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να αντιμετωπιστεί η εισβολή του στρατού της Ρωσίας, καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία διανύει πλέον τον δεύτερο χρόνο του. «Προβλέπονται ταχείες παραδόσεις και παραγωγή πυρομαχικών», […] The post «Ευχαριστώ» Ζελένσκι σε ΗΠΑ και ΕΕ για τη νέα στρατιωτική βοήθεια appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ο Ζελένσκι ευχαριστεί την ΕΕ και τις ΗΠΑ για τη νέα στρατιωτική βοήθεια

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε ικανοποίηση για τη νέα στρατιωτική βοήθεια που ανακοίνωσαν πως θα προσφέρουν στη χώρα του η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να αντιμετωπιστεί η εισβολή του στρατού της Ρωσίας, καθώς ο πόλεμος διανύει πλέον τον δεύτερο χρόνο του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Σουηδία: Επίθεση εναντίον αντιφασιστικής εκδήλωσης

(Not) welcome to Venice: Έρχονται περιορισμοί για τους τουρίστες στη Βενετία

DW: Για πρώτη φορά το «Σαρλ ντε Γκολ» υπό νατοϊκή διοίκηση - Μήνυμα της Γαλλίας προς τη Ρωσία

Μπλόκο από τον Άρη: Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό που έχασε έδαφος στο Βικελίδης

«Χρειάζομαι να σταματήσω και να σκεφτώ»: Ο Σάντσεθ εξετάζει παραίτηση, μετά την έρευνα σε βάρος της συζύγου του

Πειραιάς: 71χρονη έπεσε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια επιβίβασης σε πλοίο