Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν γνωρίζω αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα Χρυσαειδή»
08:28 - 21/03/2023
Όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε απέναντι από τους δημοσιογράφους και άρχισαν οι ερωτήσεις για το Survivor, οι απαντήσεις που έδωσε […]
The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν γνωρίζω αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα Χρυσαειδή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Νιώθω άβολα και αμήχανα, δεν ξέρω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με τη Σταυρούλα»
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για το Survivor All Star, τον Γρηγόρη Μόργκαν και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕυρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν ξέρω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα»
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το βράδυ της Δευτέρας, παρουσίασε την απονομή πλατινένιου δίσκου του Ηλία Βρεττού και όπως ήταν φυσικό έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών που ήταν εκεί. Η ίδια μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το Survivor all Star και τις φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει έρθει κοντά με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Είμαι στα καλύτερά μου, δεν ξέρω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με τη Σταυρούλα [Βίντεο]
Ο κύκλος του Survivor φαίνεται πως έχει κλείσει για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αφού όπως είπε η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της, ούτε το παρακολουθεί, ούτε και θα ήθελε να βρίσκεται εντός ριάλιτι με όσα διαβάζει να συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. Το ίδιο δείχνει να συμβαίνει και με τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος […]
Το άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είμαι στα καλύτερά μου, δεν ξέρω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με τη Σταυρούλα [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Η αμηχανία της όταν την ρώτησαν για τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα Χρυσαειδή»
Απέναντι από τους δημοσιογράφους βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι άρχισαν τις ερωτήσεις για το Survivor.Απέναντι από τους δημοσιογράφους βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι άρχισαν τις ερωτήσεις για το Survivor.«Δεν παρακολουθώ το Survivor, έχω αρκετό καιρό να το παρακολουθήσω. Λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή διαβάζω στα site, δεν θα ήθελα να είμαι εκεί μέσα», σημείωσε αρχικά. Όταν ρώτησαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕρμητικά κλειστό το στόμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Δεν γνωρίζω αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα Χρυσαειδή»
Όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε απέναντι από τους δημοσιογράφους και άρχισαν οι ερωτήσεις για το Survivor, οι απαντήσεις που έδωσε ήταν μετρημένες και ελεγχόμενες. «Δεν παρακολουθώ το Survivor, έχω αρκετό καιρό να το παρακολουθήσω. Λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή διαβάζω στα site, δεν θα ήθελα να είμαι εκεί μέσα», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Νιώθω πολύ […]
The post Ερμητικά κλειστό το στόμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Δεν γνωρίζω αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα Χρυσαειδή» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Το σχόλιό της για το φημολογούμενο ειδύλλιο Κωνσταντίνου Βασάλου και Σταυρούλας Χρυσαειδή
Στην κάμερα του Ηappy Day μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος παρευρέθηκε στην απονομή του δίσκου του Ηλία Βρεττού το βράδυ της Δευτέρας. Αρχικά, η ίδια απάντησε σε σχετική ερώτηση πως δεν παρακολουθεί το Survivor All Star. «Έχω πολύ καιρό να το παρακολουθήσω. Ωστόσο λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή αυτά που διαβάζω στα sites, δεν […]
The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το σχόλιό της για το φημολογούμενο ειδύλλιο Κωνσταντίνου Βασάλου και Σταυρούλας Χρυσαειδή appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr