«Πόλεμος» με Τσατάλη στον «αέρα» για το ΑΕΚ-ΠΑΟ: «Κάνεις προπαγάνδα - Δεν γίναμε... Ολυμπιακός - Πέναλτι σε Αραούχο» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

12:36 - 21/03/2023

«Πόλεμος» με Τσατάλη στον «αέρα» για το ΑΕΚ-ΠΑΟ: «Κάνεις προπαγάνδα - Δεν γίναμε... Ολυμπιακός - Πέναλτι σε Αραούχο» (ΗΧΗΤΙΚΟ) 21/03/2023 Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, τόνισε πως δεν δέχεται να κατηγορείται η Ένωση για προπαγάνδα κι επικράτησε ο κακός χαμός... «Ακούμε τις τελευταίες μέρες, χθες και σήμερα, όσον αφορά στην επικοινωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ για ατοπήματα και υιοθέτηση πρακτικών άλλων ομάδων. Αυτό μας έχει ενοχλήσει. Ο ρόλος μας είναι θεσμικός και το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα υπάρχει. Δεν μπορούμε να ακούμε ότι χρησιμοποιούμε πρακτικές Ολυμπιακού. Αυτό δεν είναι κριτική, πηγαίνει προς την προπαγάνδ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Πόλεμος στον αέρα” για ΑΕΚ-ΠΑΟ: “Κάνεις προπαγάνδα – Δεν γίναμε… Ολυμπιακός”

"Κάνετε το άσπρο-μαύρο! Τι είναι ο... Ντέμης;"! Άγριος καυγάς στον Σπορτφμ ανάμεσα στον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσο Τσατάλη και τον ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, Τάσο Νικολογιάννη με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής στην OPAP Arena και τη διαιτησία.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»