Ζλάταν Ιμπραΐομοβιτς στους συμπαίκτες του στην Εθνική Σουηδίας: «Σίγουρα νομίζετε ότι είμαι τρελός»

18:56 - 21/03/2023

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει επιστρέψει από τους τραυματισμούς και κλήθηκε κανονικά στην Εθνική Σουηδίας, όπου αισθάνεται πια σαν… πατέρας, όπως δήλωσε οι ίδιος χαρακτηριστικά. «Έμεινα εκτός για 14 μήνες λόγω τραυματισμού. Τώρα επέστρεψα και νιώθω καλά. Παίζω με χαρά και χωρίς πόνο. Θα δούμε πόσο θα διαρκέσει, αλλά είναι διασκεδαστικό να είσαι εδώ. Νιώθω σαν ... Περισσότερα To άρθρο Ζλάταν Ιμπραΐομοβιτς στους συμπαίκτες του στην Εθνική Σουηδίας: «Σίγουρα νομίζετε ότι είμαι τρελός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η TikTok στις ΗΠΑ πωλείται σε Oracle, Silver Lake και MGX όπως επιδίωκε ο Τραμπ από το 2020 – Οι λεπτομέρειες του «deal»

Βρέθηκε η 16χρονη που αγνοείτο από τις 6 Δεκεμβρίου – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την Κωνσταντινούπολη: Κοινές επιχειρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα

Νίκολιτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ: «Είμαι περήφανος, όποιος αντίπαλος και να έρθει θα τον αντιμετωπίσουμε»

Ο Λεσόρ ανέβηκε στο αυτοκίνητό του και τραγούδησε «βουντού – βουντού» με τους φίλους του Παναθηναϊκού

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύρισε με τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο: «Το σύμπαν αποφάσισε να νικήσει η ΑΕΚ»