Live: ΑΕΚ - Μάλαγα

19:12 - 21/03/2023

Live: ΑΕΚ - Μάλαγα 21/03/2023 Η 12άδα της Μάλαγα: Οσετκόφσκι, Έτζιμ, Καλινόσκι, Μπαρέιρο, Μπριθουέλα, Ντίαθ, Κάρτερ, Τόμας, Βιθέντε, Κράβις, Πέρι, Σίμα Η 12άδα της ΑΕΚ: Λεμάρ, Κόνιαρης, Πετρόπουλος, Ξανθόπουλος, Φλιώνης, Οριόλα, Γιάνκοβιτς, Μάιλς, Γόντικας, Μάντσεν, Παπαδάκης, Μίτσελ. Οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:  Για την ΑΕΚ εκτός αποστολής βρίσκονται οι Γιάνις Στρέλνιεκς, Κένι Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Μαυροειδής. Οι Στρέλνιεκς και Ουίλιαμς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς Ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και μαζί το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα.  Καλησπέρα! Η ΑΕΚ αντιμε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

LIVE: ΑΕΚ – Μάλαγα

Παρακολουθήστε ζωντανά μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας του AEK1924 τη ροή της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Μάλαγα  για την 6η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League, από το Κλειστό Γήπεδο «Olympic Hall», των Άνω Λιοσίων. Την εξέλιξη της αναμέτρησης μπορείτε να την παρακολουθήσετε απ’ όπου κι αν βρίσκεστε μέσω της εξελιγμένης πλατφόρμας […] The post LIVE: ΑΕΚ – Μάλαγα appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

LIVE: ΑΕΚ – Μάλαγα

LIVE: ΑΕΚ - Μάλαγα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ - Μάλαγα για το Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4 HD.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»