MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε και προκλήθηκε αλαλαγμός – Η αντίδραση της Μαρίας Μπέη

22:44 - 21/03/2023

Μία από τις πολυαναμενόμενες επιστροφές έλαβε απόψε χώρα στο MasterChef, καθώς ο Δημήτρης Μπέλλος εμεφανίστηκε για να διεκδικήσει ξανά μία […] The post MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε και προκλήθηκε αλαλαγμός – Η αντίδραση της Μαρίας Μπέη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε και η Μαρία Μπέη ξέχασε τα λόγια της

Στο άκουσμα της άφιξής του πολλοί απόρησαν, ενώ άλλοι χαμογέλασαν φανερά αμήχανα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε στο παιχνίδι! Η αντίδραση της Μαρίας Μπέη

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τη Μαρία Μπέη στο νέο επεισόδιο του MasterChef. Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας, οι κριτές ανακοίνωσαν μία ακόμη επιστροφή από τα παλιά, καθώς ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε στο MasterChef, τρία χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή. Ο Δημήτρης Μπέλλος εμφανίστηκε στην κουζίνα του MasterChef και η σύντροφός του ξέσπασε με […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

MasterChef: O Mπέλλος επέστρεψε και έφερε… πανικό – Πως αντέδρασε η Μαρία Μπέη

Μία από τις πολυαναμενόμενες επιστροφές έλαβε απόψε χώρα στο MasterChef, καθώς ο Δημήτρης Μπέλλος εμεφανίστηκε για να διεκδικήσει ξανά μία θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό.Μία από τις πολυαναμενόμενες επιστροφές έλαβε απόψε χώρα στο MasterChef, καθώς ο Δημήτρης Μπέλλος εμεφανίστηκε για να διεκδικήσει ξανά μία θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό.Πιο συγκεκριμένα από την χθεσινό Τεστ Δημιουργικότητας υπήρξαν τρεις προσπάθειες που δεν ικανοποίησαν καθόλου τους τρεις chef κριτές: τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Οι παίκτες που είχα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε στο MasterChef: Η αντίδραση της Μαρίας Μπέη

Ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε στο MasterChef αφήνοντας τη σύντροφό του Μαρία Μπέη με το στόμα ανοιχτό. «Ξαναγύρισα για να κερδίσω, για τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα τα έχω. Το Μαράκι το πήρα, δημοσιότητα πήραμε καλώς ή κακώς, δουλειές υπάρχουν, δεν έχω νικήσει…», είπε στην κάμερα ο Δημήτρης Μπέλλος με την άφιξή του. Η σύντροφός του Μαρία […] The post Ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε στο MasterChef: Η αντίδραση της Μαρίας Μπέη appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μαύρο ρόδο: Η Ελισάβετ κινδυνεύει να χάσει το μωρό της

«Γκρέμισε» το My Style Rocks η Emilia Vodos: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά πρέπει να απολογούμαι»

Survivor Spoiler: Αποχωρεί και επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Οριστικά 12.00 με 14.00 το Πρωινό μας την νέα σεζόν

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Στο σφυρί του σπίτι του επιχειρηματία – Πάνω από 2 εκατομμύρια η αξία του

Ελένη Μενεγάκη για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μην τους ακούς να λένε, εγώ είμαι πάντα εδώ το κορίτσι σου»