#Δημήτρης Μπέλλος

Δημήτρης Μπέλλος: «Στον καυγά κερδίζει η Μαρία, στην τελική απόφαση εγώ»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική της ΕΡΤ1 βρέθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος. Ο πρώην παίκτης του MasterChef μαγείρεψε ξεροτήγανα παρέα με […] The post Δημήτρης Μπέλλος: «Στον καυγά κερδίζει η Μαρία, στην τελική απόφαση εγώ» appeared first on Zappit.
21:00 13/09/2023

Μπέη – Μπέλλος: Η επική ατάκα τους όταν ρωτήθηκαν αν θα παντρευτούν

NewsBomb
O Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, Καλοκαίρι # Yes, όμως την ερώτηση περί γάμου…Περισσότερα...
16:00 01/09/2023

Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Η νικήτρια του MasterChef που βρήκε τον έρωτα στο παιχνίδι – Η σχέση και το ενδεχόμενο γάμου

tlife.gr
Η Μαρία Μπέη μπορεί να αναδείχθηκε φέτος η νικήτρια του MasterChef 2023, ωστόσο πριν τρία χρόνια To άρθρο Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Η νικήτρια του MasterChef που βρήκε τον έρωτα στο παιχνίδι – Η σχέση και το ενδεχόμενο γάμου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 16/06/2023

Δημήτρης Μπέλλος: Πώς αντέδρασε σε ερώτηση για το ενδεχόμενο γάμου με τη Μαρία Μπέη;

okmag.gr
Η Μαρία Μπέη είναι η νικήτρια του MasterChef 2023 και ο αγαπημένος της Δημήτρης Μπέλλος βρέθηκε στο πλευρό της για να πανηγυρίσει την πρωτιά. «Νομίζω ότι χαίρομαι πιο πολύ κι από το να ήμουν εγώ. Πραγματικά τα κατάφερε και πέρασε πολλά για να τα καταφέρει. Υπήρχε η έγνοια να περάσει στην τριάδα κι όταν έφτασε, […] The post Δημήτρης Μπέλλος: Πώς αντέδρασε σε ερώτηση για το ενδεχόμενο γάμου με τη Μαρία Μπέη; appeared first on OK! Magazine.
19:58 15/06/2023

Δημήτρης Μπέλλος: Η ανάρτηση στο Instagram για την πρόκριση της Μαρίας Μπέη στον τέλικο του MasterChef

okmag.gr
Σε τροχιά τελικού μπήκε το βράδυ της Τρίτης (30/5) το MasterChef, με τη Μαρία Μπέη και τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη να μάχονται για το κρίσιμο εισιτήριο. Έπειτα από δύο δοκιμασίες η Μαρία Μπέη ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει τελικά το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στον Νίκο Τράκα. Πριν από τρία χρόνια έφτασε στην τρίτη […] The post Δημήτρης Μπέλλος: Η ανάρτηση στο Instagram για την πρόκριση της Μαρίας Μπέη στον τέλικο του MasterChef appeared first on OK! Magazine.
11:58 31/05/2023

Δημήτρης Μπέλλος: Η αντίδραση σε ερώτηση για το πότε θα χωρίσουν με τη Μαρία Μπέη – Τα κιλά που έχασε μετά το MasterChef

tlife.gr
Εκτός Masterchef ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος φέτος επέστρεψε στον μαγειρικό διαγωνισμό με την σύντροφό του, To άρθρο Δημήτρης Μπέλλος: Η αντίδραση σε ερώτηση για το πότε θα χωρίσουν με τη Μαρία Μπέη – Τα κιλά που έχασε μετά το MasterChef δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:44 26/04/2023

Δημήτρης Μπέλλος: Ήθελε τελικά να αποχωρήσει από το MasterChef; Οι αινιγματικές αναρτήσεις του

okmag.gr
Μπορεί να επέστρεψε με φόρα και ανεβασμένη διάθεση στο MasterChef, αλλά χθες ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν αυτός που έκανε την πιθο αδύναμη προσπάθεια και αποχώρησε από το παιχνίδι μαγειρικής. Ο Δημήτρης Μπέλλος διαγωνίσθηκε απέναντι από τη Μαρία Λαζαρίδου και έβγαλε την πιο αδύναμη προσπάθεια στο πιάτο αντιγραφής. Συγκεκριμένα, το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν ο […] The post Δημήτρης Μπέλλος: Ήθελε τελικά να αποχωρήσει από το MasterChef; Οι αινιγματικές αναρτήσεις του appeared first on OK! Magazine.
12:14 26/04/2023

Μαρία Μπέη: Nιώθω ότι αν o Δημήτρης δεν πετυχαίνει τον στόχο του, δεν τον πετυχαίνω κι εγώ

Newsit
“Λύγισε” η Μαρία Μπέη στην κάμερα του MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης.  Την συναισθηματική της φόρτιση δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η Μαρία Μπέη στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef με αφορμή την απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής στην οποία συμμετείχε ο σύντροφος της, Δημήτρης Μπέλλος από την οποία και τελικά αποχώρησε από τον μαγειρικό ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Μπέη: Nιώθω ότι αν o Δημήτρης δεν πετυχαίνει τον στόχο του, δεν τον πετυχαίνω κι εγώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:18 26/04/2023

MasterChef exclusive - Η τελική χρυσή 5αδα

NewsBomb
Ο Δημήτρης Μπέλλος μετά την αποχώρησή του εξήγησε τον λόγο που έφυγε από το MasterChef.Περισσότερα...
08:02 26/04/2023

MasterChef exclusive - Η τελική χρυσή 5αδα: Μπέη και Πορφύρης, Τράκας με Αλέξανδρο & Λαζαρίδου

queen.gr
Ο Δημήτρης Μπέλλος μετά την αποχώρησή του εξήγησε τον λόγο που έφυγε από το MasterChef.Περισσότερα...
08:02 26/04/2023

MasterChef 2023: Τον «έφαγε» ο μπακαλιάρος – Αποχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος, αλλάζουν οι ισορροπίες

Newsit
Μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής στο Masterchef 2023 περίμενετους διαγωνιζόμενους παίκτες του μαγερικού διαγωνισμού, και είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση υτου Δημήτρη Μπέλλου, με μία κακή, μάλιστα, προσπάθεια. Η Μαρία Λαζαρίδου και η Δημήτρης Μπέλλος μονομάχησαν, διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι, καθώς κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο με φιλέτο μπακαλιάρου, πουρέ από κρεμμύδι ... Περισσότερα To άρθρο MasterChef 2023: Τον «έφαγε» ο μπακαλιάρος – Αποχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος, αλλάζουν οι ισορροπίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:58 25/04/2023

Μεγάλη έκπληξη στο MasterChef: Αποχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος!

thecaller.gr
Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν τελικά ο παίκτης που άφησε το σπίτι του MasterChef, μετά την αποψινή δοκιμασία αντιγραφής απέναντι στη Μαρία ΛαζαρίδουΟ Δημήτρης Μπέλλος ήταν τελικά ο παίκτης που άφησε το σπίτι του MasterChef, μετά την αποψινή δοκιμασία αντιγραφής απέναντι στη Μαρία ΛαζαρίδουΟι δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο με φιλέτο μπακαλιάρου, πουρέ από κρεμμύδι και φύτρες βρώσιμων λουλουδιών. Οι τρεις κριτές του παιχνιδιού μαζί με τις guest chefs, Ηλέκτρα Ρήγκου και Ελένη […]
23:52 25/04/2023

MasterChef 2023: Αποχώρησε ο Μπέλλος και η Μπέη είναι στα κάγκελα

ieidiseis.gr
Ο Δημήτρης Μπέλλος δεν κατάφερε να περάσει στους 11 του MasterChef 2023 και η Μαρία Μπέη θέλει να αποχωρήσει μαζί του.Τρεις μάγειρες φόρεσαν σήμερα τις μαύρες ποδιές του MasterChef 2023. Ο Θεόδωρος Γαλάνης, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Δημήτρης Μπέλλος είχαν τα πιο αδύναμα πιάτα στο χθεσινό Τεστ Δημιουργικότητας. Αυτό που συνάντησαν μπαίνοντας στην κουζίνα ήταν 20 καμπάνες και ακολούθησε ένα τεστ γευσιγνωσίας, το οποίο έπρεπε να ολοκληρώσουν μέσα σε 2 λεπτά ο καθένας για να βρουν όσα περισσότερα υλικά μπορούσαν προκειμένου να εξασφαλίσουν ασυλία και να μην προχωρήσουν στην αντιγραφή του πιάτου αποχώρησης. Τελικά ο Θεόδωρος βρήκε 11 υλικά, ο Δημήτρης 10 και η Μαρία μόνο 6. Οπότε ο Θεόδωρος Γαλάνης πέρ
23:47 25/04/2023

MasterChef: Αποχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος – «Αφού δεν μπορώ να κερδίσω ούτε τη Λαζαρίδου, καλύτερα να πάω σπίτι μου»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν τελικά ο παίκτης που άφησε το σπίτι του MasterChef, μετά την αποψινή δοκιμασία αντιγραφής απέναντι στη […] The post MasterChef: Αποχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος – «Αφού δεν μπορώ να κερδίσω ούτε τη Λαζαρίδου, καλύτερα να πάω σπίτι μου» appeared first on Zappit.
23:12 25/04/2023

MasterChef: «Λύγισε» η Μαρία Μπέη – «Είναι ο άνθρωπός μου, αν φύγει σήμερα θα φύγω κι εγώ μαζί του»

zappit.gr
Μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής περιμένει απόψε τους διαγωνιζόμενους παίκτες του MasterChef. Η Μαρία Λαζαρίδου και η Δημήτρης Μπέλλος διασταυρώνουν τα […] The post MasterChef: «Λύγισε» η Μαρία Μπέη – «Είναι ο άνθρωπός μου, αν φύγει σήμερα θα φύγω κι εγώ μαζί του» appeared first on Zappit.
22:36 25/04/2023

MasterChef spoiler: Αυτή την αποχώρηση δεν την περιμένει κανείς

eleftherostypos.gr
Το MasterChef θα κρατήσει συντροφιά, απόψε, από τις 21.00, μέσα από το STAR, στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας. Ο Θεόδωρος Γαλάνης, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Δημήτρης Μπέλλος δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές με τα πιάτα τους στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας  και καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό. Πριν τη […] Το άρθρο MasterChef spoiler: Αυτή την αποχώρηση δεν την περιμένει κανείς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:10 25/04/2023

MasterChef: Ποιος θα κερδίσει την ασυλία και θα ανέβει στον εξώστη;

zappit.gr
Ο Θεόδωρος Γαλάνης, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Δημήτρης Μπέλλος δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές με τα πιάτα […] The post MasterChef: Ποιος θα κερδίσει την ασυλία και θα ανέβει στον εξώστη; appeared first on Zappit.
14:58 25/04/2023

Η απόλυτη ανατροπή του MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχωρεί λίγο πριν την τελική δεκάδα

queen.gr
Ένα από τα μεγάλα φαβορί του MasterChef αποχαιρετά τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μετά από μία διαδικασία με αγωνία και συνεχείς εκπλήξεις.Περισσότερα...
14:10 24/04/2023

MasterChef 2023: Αποχώρηση-έκπληξη από τον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR

ieidiseis.gr
Τρία πιάτα αντιγραφής είχε η δοκιμασία αποχώρησης που προβλήθηκε την Παρασκευή (07/04) στο «MasterChef 2023», με μια απρόσμενη αποχώρηση.Από μια αποχώρηση-έκπληξη σημαδεύτηκε το επεισόδιο του «MasterChef 2023», που προβλήθηκε την Παρασκευή (07/04) στο STAR καθώς εκτός διαγωνισμού τέθηκε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μπέλλος και ο Στέφανος Χίλας ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και κλήθηκαν να φτιάξουν όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία πιάτα αντιγραφής του σεφ Γρηγόρη Κίκη. {https://youtu.be/s5ttNeJ3hiM} Εφόσον οι συμμετέχοντες έκαναν την προσπάθειά τους, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί με τον προσκεκλημένο σεφ,
08:18 08/04/2023

MasterChef: Αποχώρησε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος – «Καταστραφήκαμε»

tlife.gr
Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μπέλλος και ο Στέφανος Χίλας ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση To άρθρο MasterChef: Αποχώρησε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος – «Καταστραφήκαμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:14 08/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load