Λάρισα: Στο εδώλιο πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του – Ένταση στη δίκη

08:32 - 22/03/2023

Ένας 47χρονος πολύτεκνος Λαρισαίος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 15χρονης, ανήλικης τότε κόρης του, όπως και για απόπειρα γενετήσιας πράξης σε βάρος της μικρότερης (12χρονης) και σήμερα ανήλικης κόρης του. Η δίκη του αναμένεται να συνεχιστεί στις 31 Μαρτίου και με την κατάθεση της κόρης. Η δίκη ξεκίνησε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο (ΜΟΕ) Λάρισας εν μέσω εντάσεων, με τα παιδιά και τη μητέρα τους να καταφέρονται κατά του πατέρα και πρώην πλέον συζύγου, ενώ σε κάποια στιγμή αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της δίκης καθώς απαιτήθηκε η παρουσία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για παροχή πρώτων βοηθειών σε παριστάμενη στο ακροατήριο που συνόδευε την οικογένεια του θύματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάρισα: Στο εδώλιο πατέρας που βίαζε για έξι χρόνια την ανήλικη κόρη του - Ασέλγησε και σε δεύτερο παιδί του

Πρωτόδικα ο 47χρονος κρίθηκε ένοχος από το ΜΟΔ Καρδίτσας και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 18 ετών - Η υπεράσπιση ζητούσε επιτακτικά την κατάθεση της κόρης του θύματος

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σοκ στα Γρεβενά: 41χρονος συνελήφθη για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του - Σήμερα στην ανακρίτρια

Η 17χρονη σήμερα μαθήτρια εκμυστηρεύτηκε σε κοινωνική λειτουργό τον βιασμό από τον πατέρα της, όταν ήταν 12 ετών

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σύλληψη πατέρα για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του στα Γρεβενά - Τι είπε η μαθήτρια στο σχολείο της

Αναστάτωση στα Γρεβενά μετά τη σύλληψη του πατέρα της 17χρονης μαθήτριας. Ο βιασμός καταγγέλθηκε στην αστυνομία, όταν η μικρή έλυσε τη σιωπή της, στο σχολείο… Ο βιασμός και το μαρτύριο της ανήλικης στα Γρεβενά «ξεσκεπάστηκε» στο σχολείο που πήγαινε. Η 17χρονη σήμερα μαθήτρια αποφάσισε να μιλήσει και να βγάλει από μέσα της, όλα όσα τη ... Περισσότερα To άρθρο Σύλληψη πατέρα για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του στα Γρεβενά - Τι είπε η μαθήτρια στο σχολείο της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γρεβενά: Συνελήφθη πατέρας για το βιασμό της ανήλικης κόρης του

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε το κορίτσι

Διαβάστε το στο in.gr

Λάρισα: Στο εδώλιο πολύτεκνος για τον βιασμό της 15χρονης κόρης του

Πρωτόδικα ο 47χρονος κρίθηκε ένοχος από το ΜΟΔ Καρδίτσας και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 18 ετών

Διαβάστε το στο tanea.gr

Λάρισα: Στο εδώλιο πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του – Ένταση στη δίκη

Ένας 47χρονος πολύτεκνος Λαρισαίος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 15χρονης, ανήλικης τότε κόρης του, όπως και για απόπειρα γενετήσιας πράξης σε βάρος της μικρότερης (12χρονης) και σήμερα ανήλικης κόρης του. Η δίκη του αναμένεται να συνεχιστεί στις 31 Μαρτίου και με την κατάθεση της κόρης. Η δίκη ξεκίνησε χθες στο Μικτό Ορκωτό […] Το άρθρο Λάρισα: Στο εδώλιο πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του – Ένταση στη δίκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Λάρισα: Στο εδώλιο πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του – «Με απειλούσε και με χτυπούσε», είπε η σύζυγός του

Η δίκη ξεκίνησε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο (ΜΟΕ) Λάρισας εν μέσω εντάσεων, με τα παιδιά και τη μητέρα τους να καταφέρονται κατά του πατέρα και πρώην πλέον συζύγου, ενώ σε κάποια στιγμή αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της δίκης καθώς απαιτήθηκε η παρουσία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για παροχή πρώτων βοηθειών σε παριστάμενη στο ακροατήριο που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λάρισα: Στο εδώλιο πατέρας που βίαζε για έξι χρόνια την ανήλικη κόρη του – Ασέλγησε και σε δεύτερο παιδί του

Μια ακόμα σοκαριστική υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού από τον πατέρα του συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες. Σε κάτι λιγότερο από 10 ημέρες, στις 31 Μαρτίου, αναμένεται να καταθέσει η παθούσα κόρη για τον 47χρονο πολύτεκνο πατέρα της από τη Λάρισα, ο οποίος παραπέμπεται κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 15χρονης, ανήλικης τότε κόρης […] The post Λάρισα: Στο εδώλιο πατέρας που βίαζε για έξι χρόνια την ανήλικη κόρη του – Ασέλγησε και σε δεύτερο παιδί του appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Λάρισα: Στο εδώλιο πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του

Αναβιώνει η σοκαριστική υπόθεση

Διαβάστε το στο news.gr

Γρεβενά: Συνελήφθη πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης ενός 41 χρονου πατέρα από χωριό των Γρεβενών για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του προχώρησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γρεβενών. Ο 41 χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς, κατά την παρουσία του στον Εισαγγελέα και την Ανακρίτρια Γρεβενών, ζήτησε 24ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Τα αδικήματα που του αποδίδονται και περιγράφονται […] Γρεβενά: Συνελήφθη πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Λάρισα: Στο εδώλιο 47χρονος για τον βιασμό των δύο ανήλικων παιδιών του

Ένας 47χρονος άνδρας από τη Λάρισα δικάζεται για τον βιασμό των δύο ανήλικων παιδιών του, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες. Την σωματική κακοποίησή της κατήγγειλε και η μητέρα. Η δίκη της υπόθεσης θα συνεχιστεί στις 31 Μαρτίου.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Σύλληψη πατέρα για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του στα Γρεβενά- Τι είπε η μαθήτρια στο σχολείο της

Αναστάτωση στα Γρεβενά μετά τη σύλληψη του πατέρα της 17χρονης μαθήτριας. Ο βιασμός καταγγέλθηκε στην αστυνομία, όταν η μικρή έλυσε τη σιωπή της, στο σχολείο… Ο βιασμός και το μαρτύριο της ανήλικης στα Γρεβενά «ξεσκεπάστηκε» στο σχολείο που πήγαινε. Η 17χρονη σήμερα μαθήτρια αποφάσισε να μιλήσει και να βγάλει από μέσα της, όλα όσα τη …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Σοκ στα Γρεβενά: Για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του συνελήφθη ο 41χρονος – Σήμερα στον ανακριτή

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης ενός 41χρονου πατέρα από χωριό των Γρεβενών για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του προχώρησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γρεβενών. Ο 41χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς, κατά την παρουσία του στον Εισαγγελέα και την Ανακρίτρια Γρεβενών, ζήτησε 24ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Τα αδικήματα που του αποδίδονται και περιγράφονται στην δικογραφία […]

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr

Νέα φρίκη: Συνελήφθη πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης ενός 41χρονου πατέρα από χωριό των Γρεβενών για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του προχώρησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γρεβενών. Ο 41χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς, κατά την παρουσία του στον Εισαγγελέα και την Ανακρίτρια Γρεβενών, ζήτησε 24ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Τα αδικήματα που του αποδίδονται και περιγράφονται στην δικογραφία […] Το άρθρο Νέα φρίκη: Συνελήφθη πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

ΑΑΔΕ: Εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών και διυλιστήρια θα ενημερώνουν άμεσα για παραβάσεις πρατηρίων

Διαμαρτυρίες για τη Γάζα σε εκδήλωση των Δημοκρατικών με παρόντες τον Μπάιντεν, τον Ομπάμα και τον Κλίντον

Ανοιξιάτικες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους μέσα στη φύση

«Σκύλος στο δρόμο»: Μία διαφορετική γιορτή για τα αδέσποτα

Οι σχέσεις, οι διαδρομές, τα σχέδια, η συνεννόηση, τα λάθος μηνύματα και τα ονόματα για τις αντικαταστάσεις στο Μαξίμου

Ο τρόπος που τρως το τοστ λέει πολλά για την προσωπικότητα σου