Γλυκά Νερά: “Δειλός ο δολοφόνος, η “μεταφορά ναρκωτικών” τρέλανε την κόρη μου”, λέει ο πατέρας της Καρολάιν (βίντεο)

15:22 - 22/03/2023

Σε μια διαφορετική συνέντευξη του, κατάθεση ψυχής ουσιαστικά, ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της, στα Γλυκά Νερά, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό». Ο Ντέιβιντ Κράουτς αναφέρθηκε στην ζωή και στις συνήθειες του, τις ώρες που περνούσε μαζί με την κόρη του, καθώς και ςτον χαρακτήρα της άτυχης δολοφονημένης νεαρής […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατέρας Καρολάιν: Δειλός ο δολοφόνος, η μεταφορά ναρκωτικών τρέλανε την κόρη μου

«Η κόρη μου τρελάθηκε όταν ο σύζυγός της τής εκμυστηρεύτηκε βλακωδώς ότι κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών με το ελικόπτερο» είπε σε συνέντευξή του...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”