«Απασφάλισε» ο Κούγιας κατά Ευαγγελάτου: «Έπρεπε να λέγεται Εισαγγελάτος»

16:40 - 22/03/2023

Μετά την κόντρα που είχαν live στον αέρα του Live News, ο Αλέξης Κούγιας επέστρεψε με νέα επίθεση κατά του…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας για Ευαγγελάτο μετά το «αρσενικός Πισπιρίγκος»: «Θα πρέπει να ονομάζεται Εισαγγελάτος»

Συνέχεια στη χθεσινή ένταση που δημιουργήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Live News» του Mega δίνει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου άκουσε τον παρουσιαστή του «Live News», να αποκαλεί «αρσενικό Πισπιρίγκο» τον πατέρα που προσπάθησε να σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά του κλείνοντας τα σε αυτοκίνητο μαζί με φιάλες υγραερίου. Ο Αλέξης Κούγιας άμεσα παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και σε έξαλλη κατάσταση θέλησε να υπερασπιστεί την πελάτισσα του ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε συνεχώς ενώ μια δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, τουλάχιστον 10 ιατροδικαστές…». Τώρα, ο ποινικολόγος, δίνει συνέχεια στην «κόντρα» που ξέσπασε χθες και μέσω νέας ανακοίνωσής

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κούγιας για Ευαγγελάτο μετά το «αρσενικός Πισπιρίγκος»: «Θα πρέπει να ονομάζεται Εισαγγελάτος»

Αλλάζει η διαχείριση των ασθενών με κορωνοϊό στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, οι εντατικές στα νοσοκομεία δεν θα διαχωρίζονται σε covid-19 και non covid, και οι ασθενείς με κορωνοϊό δεν θα απομονώνονται από τους υπόλοιπους. Από εδώ και στο εξής, οι ασθενείς με κορονοϊό θα νοσηλεύονται σε όλες τις […] The post Κούγιας για Ευαγγελάτο μετά το «αρσενικός Πισπιρίγκος»: «Θα πρέπει να ονομάζεται Εισαγγελάτος» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

«Απασφάλισε» ο Κούγιας κατά Ευαγγελάτου: «Έπρεπε να λέγεται Εισαγγελάτος»

Μετά την κόντρα που είχαν live στον αέρα του Live News, ο Αλέξης Κούγιας επέστρεψε με νέα επίθεση κατά του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο θα έπρεπε να λέγεται «Εισαγγελάτος».  Νέα επίθεση κατά του Νίκου Ευαγγελάτου εξαπέλυσε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου. Τα «αίματα» […] The post «Απασφάλισε» ο Κούγιας κατά Ευαγγελάτου: «Έπρεπε να λέγεται Εισαγγελάτος» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Κούγιας για Ευαγγελάτο: «Θα πρέπει να ονομάζεται Εισαγγελάτος»

Συνέχεια στη χθεσινή ένταση που δημιουργήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Live News» του Mega δίνει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου άκουσε τον παρουσιαστή του «Live News», να αποκαλεί «αρσενικό Πισπιρίγκο» τον πατέρα που προσπάθησε να σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά του κλείνοντας τα σε αυτοκίνητο μαζί με φιάλες υγραερίου. Ο Αλέξης Κούγιας […] Το άρθρο Κούγιας για Ευαγγελάτο: «Θα πρέπει να ονομάζεται Εισαγγελάτος» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Εξαρθρώθηκε συμμορία που είχαν ρημάξει σπίτια και καταστήματα σε Νέα Ιωνία και Νέο Ηράκλειο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη κωφή για κλοπή - Δεν έβρισκαν διερμηνέα νοηματικής για την απολογία της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Επιστρέφει το «The Booth»;

Λάμψη και συγκίνηση στα Βραβεία «Καλλιρρόη» - Ποιες επώνυμες γυναίκες τιμήθηκαν

Αδιανόητη κτηνωδία στην Ικαρία: Κρέμασαν κατσίκα από δέντρο ελιάς

Πέθανε η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου