Χάρις Αλεξίου: «Άγνωστοι μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη»

22:42 - 22/03/2023

Η Χάρις Αλεξίου έστειλε το δικό της μήνυμα λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς Maestro στο Netflix. Η επιτυχία που σημείωσε είναι τεράστια καθώς ήδη κατάφερε να μπει στο top 10 σε 31 χώρες στον κόσμο. Η Χάρις Αλεξίου απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους είπε: «Φίλοι και γνωστοί μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν […] The post Χάρις Αλεξίου: «Άγνωστοι μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρις Αλεξίου: «Μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για το Maestro»

Μια συγκινητική ανάρτηση με βίντεο έκανε η Χάρις Αλεξίου για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη διεθνή επιτυχία του Maestro.

Διαβάστε το στο in.gr

Χάρις Αλεξίου: «Μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για το Maestro»

Μια συγκινητική ανάρτηση με βίντεο έκανε η Χάρις Αλεξίου για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη διεθνή επιτυχία του Maestro στο MEGA.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Χάρις Αλεξίου για το «Maestro»: «Μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη»

Η Χάρις Αλεξίου, μέσα από μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ευχαρίστησε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την πανέμορφη και πρωτόγνωρη συνθήκη που ζει με την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Maestro. Η Χάρις Αλεξίου, μέσα από μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ευχαρίστησε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την πανέμορφη και πρωτόγνωρη συνθήκη που ζει με την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Maestro. Η ιδιαιτέρως θετική ανταπόκριση του κοινού του Netflix έφερε το Maestro στην πρώτη δεκάδα, από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του. Την […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρις Αλεξίου: «Μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη»

Μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram η Χάρις Αλεξίου ευχαρίστησε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την πρωτόγνωρη και πολύ όμορφη […] The post Χάρις Αλεξίου: «Μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Χάρις Αλεξίου για Maestro: «Μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα από τα 4 σημεία του πλανήτη»

Η Χάρις Αλεξίου θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ» τόσο στο κοινό της για τα θετικά σχόλια που δέχεται για την ερμηνεία της στο «Maestro».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Χάρις Αλεξίου: Μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για το Maestro – “Σε ευχαριστώ Χριστόφορε”

Ένα ευχαριστώ γεμάτο συγκίνηση και αγάπη μοιράστηκε η Χάρις Αλεξίου με αφορμή τα μηνύματα θαυμασμού που λαμβάνει από ανθρώπους που παρακολουθούν την σειρά Maestro στην πλατφόρμα του Netflix. Η αποδοχή του κοινού είναι τόσο μεγάλη που μέσα σε λίγες μέρες προβολής έχει μπει στη δεκάδα με τις top σειρές του Netflix παγκοσμίως. Η σπουδαία καλλιτέχνης, […] The post Χάρις Αλεξίου: Μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για το Maestro – “Σε ευχαριστώ Χριστόφορε” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»