Γιώργος Γιαννιάς για Ελευθερία Παντελιδάκη: «Είμαστε μαζί 20 χρόνια, βγάλε και κάτι χωρισμούς που είχαμε»

00:28 - 23/03/2023

Ο Γιώργος Γιαννιάς, βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show, μιλώντας για την επαγγελματική To άρθρο Γιώργος Γιαννιάς για Ελευθερία Παντελιδάκη: «Είμαστε μαζί 20 χρόνια, βγάλε και κάτι χωρισμούς που είχαμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γιαννιάς: «Με την Ελευθερία είμαστε μαζί 20 χρόνια, βγάλε και κάτι χωρισμούς που είχαμε»

Ο Γιώργος Γιαννιάς, βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του πορεία.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γιώργος Γιαννιάς: «Με την Ελευθερία είμαστε 20 – 21 χρόνια μαζί, βγάλε και κανένα χωρισμό»

Ο Γιώργος Γιαννιάς είχε μια διασκεδαστική συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τελικά, θυμάται πόσα χρόνια είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Ελευθερία, και πότε γνωρίστηκαν; Με την Ελευθερία Παντελιδάκη όπως είπε είναι πάνω από 20 χρόνια μαζί. «Τα παιδιά μου είναι 6 ετών Στέφανος και 4 ο Αντώνης, ο οποίος έχει και γενέθλια σήμερα που […] The post Γιώργος Γιαννιάς: «Με την Ελευθερία είμαστε 20 – 21 χρόνια μαζί, βγάλε και κανένα χωρισμό» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της