Τσαπανίδου: Το «Αλέξη έλα με φόρα» μου ήρθε αυθόρμητα
09:04 - 23/03/2023
Για τη φράση της «Αλέξη έλα με φόρα» που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/3) η Πόπη Τσαπανίδου. «Μου ήρθε αυθόρμητα» διευκρίνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο η Πόπη Τσαπανίδου επεσήμανε πως προσπαθεί να είνα να είναι ο εαυτός της και να μην αλλάξει. Όταν μάλιστα ερωτήθηκε από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο εάν για τη φράση «Αλέξη έλα με φόρα» της είπαν κάτι η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε γελώντας: «Τι εννοείς εάν με μαλώσανε;». «Σημασία έχει να μπαίνεις στην πολιτική με έναν αυθεντικό εαυτό, όχι να φοράς κουστουμάκι» ανάφερε για τον εαυτ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσαπανίδου: Το «Αλέξη έλα με φόρα» μου ήρθε αυθόρμητα – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές
Για τις ευθύνες στην τραγωδία των Τεμπών, για τις υποψηφιότητες Καραμανλή - Πολάκη και για τις εκλογές, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, στο «Κοινωνία Ώρα MEGA».Για τις ευθύνες στην τραγωδία των Τεμπών, για τις υποψηφιότητες Καραμανλή - Πολάκη και για τις εκλογές, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, στο «Κοινωνία Ώρα MEGA».Η κ. Τσαπανίδου μίλησε για την τραγωδία των Τεμπών, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους και σχολίασε την συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και την στάση […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤσαπανίδου: Το «Αλέξη έλα με φόρα» μου ήρθε αυθόρμητα
«Ήρθαν τα πάνω κάτω. Η ζωή μας άλλαξε μετά την κοινωνία των Τεμπών. Άλλαξε ο τρόπος που βλέπουμε το πολιτικό σύστημα»
Διαβάστε το στο news.gr